2777
2789
عنوان

پانیکیا بیان

70 بازدید | 14 پست

دوستان از وقتی پانیک گرفتید بگید چه عوارضی براتون داشته

من معدم عصبی شده و میزنه کتف و دست چپم درد میگیره

و سرگیجه سردردم دارم گاهی

شمام همش فکر می‌کنین بیماری دارین و اینا از پانیک نیست؟؟

یعنی یه جورابی همش ترس افتاده به جونتون

من که خسته شدم همش از این دکتر به اون دکتر

همه هم میگن چیزیت نیست برو روان پزشک

چند روزه پلک چشم راستم داره میپره هی😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم الان علائمی نداری میترسم این قرصا بدترم کنن همش

از دارو خوردن نترس گلم وقتی با یه قرص حالت بهتر میشه چرا فرار میکنی از خوردنش من۱۶سال عذاب کشیدم ،الان علائمم کمتر شده سرمو بند میکنم 

از دارو خوردن نترس گلم وقتی با یه قرص حالت بهتر میشه چرا فرار میکنی از خوردنش من۱۶سال عذاب کشیدم ،ال ...

اره باید شروع کنم داره اذیتم میکنه 

عزیزم من الان مثل اولا که پانیک گرفتم ( ماه پیش) حمله نمیاد سراغم یهو

فقط بعضی علائم رو همش دارم مثل بدن درد و سرگیجه و گاهی خالت تهوع و خیلی افکار منفی و ترس زیاد از مردن

عادیه؟؟ 

بنظرت مزمن شده برام؟؟ یا اینا عوارضشه

اره باید شروع کنم داره اذیتم میکنه  عزیزم من الان مثل اولا که پانیک گرفتم ( ماه پیش) حمله نمیا ...

عادیه گلم پانیک همین چیزاس ،حتما دارو مصرف کن ورزش کن پیادروی کن کتاب بخون تنها نمون،من یه وضعی داشتم نزدیک بستری ولی الان یه شهر غریبم دور از همه شوهرمم میره ماموریت از زندگیم لذت میبرم از وقتی فلوکسیتین میخورم

عادیه گلم پانیک همین چیزاس ،حتما دارو مصرف کن ورزش کن پیادروی کن کتاب بخون تنها نمون،من یه وضعی داشت ...

عزیزم خداروشکر که بهتری خیلی خوشحالم برات واقعا 

عزیزم من بدنم خیلی سرده یعنی مزاجم سوداست

الان‌نمیدونم سردی معده باعث پانیک شده برام یا پانیک باعث اذیت شدن معدم

عزیزم خداروشکر که بهتری خیلی خوشحالم برات واقعا  عزیزم من بدنم خیلی سرده یعنی مزاجم سوداست ال ...

فداتشم ممنونم،علائم پانیک باناراحتیهای گوارشیه عزیزم،من مدام انگار ویار داشتم دکتر تشخیص داد روده تحریک پذیردارم از استرس مدام تهوع اسهال و بیحالی داشتم ،گرمیجات بخور من چای ماسالا باعسل یا نبات میخورم خوبه ،گلاب بو کن،ذکر یونسیه خیلی عالیه حتما بگو‌اروم میشی عزیزم ،نترس مث ماها زیادن تنها نیستیم 

قربونت برم مرسی که حالمو خوب کردی ایشالا زودتر خوب خوب شیم

فداتشم گلم ،امیدوارم زودتر خوب شی،هرموقع حالت بد شد درخواست بده باهم حرف بزنیم ،درکت میکنم چقد اذیتی