sneya مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 579 عنوان دانشگاه 77 بازدید | 16 پست سلام ی سوال داشتم بنظرتون برای قبولی در دانشگاه روزانه باید معدلت چند باشه لطفا جواب بدید♥️ 1403/03/16 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنج؛ عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1597 کدوم شهر؟ دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
sneya مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 579 کدوم شهر؟ هر شهری باشه درکل میگم برا دانشگاه روزانه باید معدلت چند باشههه برای اینکه قبول شی شما چیزی در مورد دانشگاه روزانه میدونید؟
sneya مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 579 بستگی به رشته و دانشگاه و همجنین نمره ازمونت داره رشته ادبیات هستم من خودم میگم برا دانشگاه روزانه باید نمرم چند باشه تا قبول شم ؟؟؟
عصرپاییزیی عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 5707 رشته ادبیات هستم من خودم میگم برا دانشگاه روزانه باید نمرم چند باشه تا قبول شم ؟؟؟ خیلی رشته بیخودیه خدایی
robinhot عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 302 رشته ادبیات هستم من خودم میگم برا دانشگاه روزانه باید نمرم چند باشه تا قبول شم ؟؟؟ خب ببین تو دانشگاه چه رشته ای یا کدوم دانشگاه میخای قبول شی؟؟؟؟؟؟بستگی به اون داره
sneya مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 579 خب ببین تو دانشگاه چه رشته ای یا کدوم دانشگاه میخای قبول شی؟؟؟؟؟؟ بستگی به اون داره من میخوام برا معلمی بخونم داخل دانشگاه روزانه فقط نمیدونم باید نمراتم در چه حدی باشه تا قبول شم
robinhot عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 302 من میخوام برا معلمی بخونم داخل دانشگاه روزانه فقط نمیدونم باید نمراتم در چه حدی باشه تا قبول ... خب واسه معلمی دو راه دارییا از ابتدا بری دانشگاه فرهنگیان یا هر رشته ای که بخونی بعدا ازمون استخدامی معلمان بدی که البته سخت ترهواسه راه اول خب بستگی به نمره ازمونت و شهری که انتخاب میکنی داره
sneya مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 579 خب واسه معلمی دو راه داری یا از ابتدا بری دانشگاه فرهنگیان یا هر رشته ای که بخونی بعدا ازمون ... فرهنگیانو میدونم گفتم اگه قبول نشدم میرم دانشگاه روزانه ثبت نام میکنم میخوام شهر تبریزو انتخاب کنم
robinhot عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 302 فرهنگیانو میدونم گفتم اگه قبول نشدم میرم دانشگاه روزانه ثبت نام میکنم میخوام شهر تبریزو انتخاب کنم خب از طریق فرهنگیان راحت تر استخدام میشیاونجوری قبولی تو ازمون استخدامی سختهاگه رشته تاپ نخوای بزنیبا رشته های معمولی حتی با معدل پایین هم میتونی قبول شیخودت کدوم شهری؟؟؟
رنج؛ عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1597 هر شهری باشه درکل میگم برا دانشگاه روزانه باید معدلت چند باشههه برای اینکه قبول شی شما چیزی د ... هر شهر فک کنم شرایط قبولیشون فرق داره دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.