2777
2789

مگه درد داره؟😐 وقتی عصب کشی شد اصولاً نباید اصلا دردی حس کنی چون عصبی نداری من سه تا عصب کشی داشتم هیچکدوم دردی بعد عصب کشی حس نکردم حتی قبل عصب کشی وقتی پانسمان میکنن بخاطر عفونت دندون بازم بعد پانسمان دردی حس نمیشه مگر اینکه عفونتت زیاد باشه اگه کامل عصب کشی بشه و عفونتی نمونه محاله دردی بعد از بین رفتن اثر بی حسی حس کنی

مگه درد داره؟😐 وقتی عصب کشی شد اصولاً نباید اصلا دردی حس کنی چون عصبی نداری من سه تا عصب کشی داشتم ...

نمیددونم بیشتر دندونمو تراشیده میترسم بعد بی حسی دردش شروع شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نداری یعنی به بهترین نحو عصب کشی کردن. 

امان از دندونی که درد داره اون یعنی یا خوب عصب کشی نشده یا احتمالا درد دندون دیگه نیزنه بهش که من میگم این مورد الکیه دکترا دروغ میگن کار  خرابشونو ماست مالی کنن

نمیددونم بیشتر دندونمو تراشیده میترسم بعد بی حسی دردش شروع شه

شما مراقب باش موادی که داخل دندونت پر کرده شکسته و لب پر نشه هوا بگیره نیاز به درمان ریشه با هزینه های گزاف داشته باشی اینجوری که میگی دندونت تراشیده و ضعیف شده باید میگفتی از روش ی روکش کامپوزیت کار کنه محکم‌تر بشه

شما مراقب باش موادی که داخل دندونت پر کرده شکسته و لب پر نشه هوا بگیره نیاز به درمان ریشه با هزینه ه ...

اره خیلی ضعیف شده چیزی ازش نمونده قراره یکشنبه برم پیچ بزاره داخلش و پرش کنه فعلا فقط عصب کشی کرده