2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

160 بازدید | 12 پست

همه وقتم و ذهنم و صرف امتحانا میکنم دیگه نمی‌کشم همش نتیجه امتحانام بده اون نمره ای که می‌خوام و نمی‌گیرم همش در حد پاس شدنه حالم بد شده دیگه نمیدونم به کدوم در باید بزنم کجا باید برم منی که معدلم ۱۹ بوده بدترینش ۱۸.۷۰ بوده امسال معدلم ۱۳ یا ۱۴ میشه گریم میگیره واقعا دوست دارم خودمو پرت کنم از یه جا چطوری کارنامه مو نشون مامان بابام بدم بچه ها چیکار کنم به خدا بریدم دیگه نفسی برام نمونده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا هممون همین هستیم من وافعا باورم نمیشه که در این حد امتحان دادم واقعا خیلی ضربه روحی بدی خوردم

آخه تو فکر کن من برای فلسفه صد مو گذاشتم میشم ۱۲ اگه حتی کمتر نشم بعد یه نفر که اصلا نمی‌خونه میشه ۱۶ من مگه چیکار کردم که خدا داره باهام اینجوری میکنم الان دارم مث چی گریه میکنم فلسفه من امتحان کلاسی نوبت اول شده بودم ۲۰

آخه تو فکر کن من برای فلسفه صد مو گذاشتم میشم ۱۲ اگه حتی کمتر نشم بعد یه نفر که اصلا نمی‌خونه میشه ۱ ...

منم غزیزم مثل تو او اشکال نداره ترمیم بزن

كاربري دست دو نفر بود بخدا خانم هستم 
حالامن خانواده ام میگن نمیخوادحتما۲۰شی بعدکه ۲۰نمیشم میگن اِاِاِاِ🤨😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑🤕

خیلی رو مخمه این حرکت مامانم فک می‌کنه من بیکار بودم نمیخوندم ولی نمی‌بینه خودمو سرش پاره کردم

آخه تو فکر کن من برای فلسفه صد مو گذاشتم میشم ۱۲ اگه حتی کمتر نشم بعد یه نفر که اصلا نمی‌خونه میشه ۱ ...

عزیزم اونی که شده ۱۶ داده دروغ میگه باور نکن 

من مدرسم نمونه دولتی هست بعد نوبت اول ریاضی عالی دادم 

الان یکشنبه امتحان داشتیم فکر کنم در حد ۷ بگیرم یعنی اینقدر گریه کردم که نگو بعدشم من درکت میکنم فلسفه درس سختیه من نوبت اول ۲۰ شدم اما برای نهایی فکر کنم زیر ۱۵ هم برم با این اوضاع سوالا

صبح میشه این شب 🌱

پاسخنامع ها مگه بیزون اومده که نمره تو فهمیدی

بابا غصه نخور همه مون همین هستیم منم یا ۱۸ میشیم یا ۱۷ یا ۱۶😄

عزیزم اونی که شده ۱۶ داده دروغ میگه باور نکن  من مدرسم نمونه دولتی هست بعد نوبت اول ریاضی عالی ...

نمیدونم واقعا باید فک کنم به حرف بقیه گوش ندم وقتی میبینم یه نفر بدتر از خودم نمرش بالا شده بد جور بهم میریزم ...

خدا بهمون رحم کنه فقط 

خیلی رو مخمه این حرکت مامانم فک می‌کنه من بیکار بودم نمیخوندم ولی نمی‌بینه خودمو سرش پاره کردم

مامان من میگه توکه توخونه کارنمیکنی ...توطول سال میخونی...این همه میخونی....توقع نمره عالی پس.

ولی نمیگه دخترم جامناسب واسه درس خوندن نداره.

هی بهش نگم خنگ واحمق.

تشویق به جاسرزنش .