(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
قسمت اخرو ندیدم هنوز حوصله ندارم صبح فیلم ببینم اما قشنگه سریالش
منم تازه دیدم لنگه ظهره😉
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
پوست شیرو بگو گند زن این همه منتظر بودیم آخرشم چی شد تمام قسمت آخرش توی زندان بکش بکش بود اونم سر هیچی 😐
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
حداقل از پوست شیر بهتر بود پوست شیرو بگو گند زن این همه منتظر بودیم آخرشم چی شد تمام قسمت آخر ...
😂😂
به نظرم قسمت آخرشخیلی خوب البته بهتر میشد اگه چند تا چیزو فلش بک میزدن مثل شمال ،مثلا اینکه آیا خودش بوده به بازیگرا زنگ میزده ومیترسونده؟دلیلش چی بود؟ آخر افعی تهرانچی میش؟ به نظرم جا داره فصل 2 بسازن