2777
2789
عنوان

افعی تهران

313 بازدید | 14 پست

تموم شد 

با اینکه از قسمت های اول قاتل و آخرش حدس زدم 

ولی هر هفته منتظر قسمت جدید بودم .

خیلی قشنگ بازی کردن 

با اینکه فیلم جنایی بود ولی طنز جالبی هم داشت

شما هم دوست داشتید ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قسمت اخرو ندیدم هنوز حوصله ندارم صبح فیلم ببینم اما قشنگه سریالش

منم تازه دیدم لنگه ظهره😉

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

حداقل از پوست شیر بهتر بود 

پوست شیرو بگو گند زن این همه منتظر بودیم آخرشم چی شد تمام قسمت آخرش توی زندان بکش بکش بود اونم سر هیچی 😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

حداقل از پوست شیر بهتر بود  پوست شیرو بگو گند زن این همه منتظر بودیم آخرشم چی شد تمام قسمت آخر ...

😂😂

منم تازه دیدم لنگه ظهره😉

برامن صبحه اصولا بعد از۱۲ ظهر میشه کلا این تایما فیلم نمیبینم حال نمیده 

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

لطفا شما که کامل دیدید بگید که مادر آرمان بیانی چیکار کرده بود؟ که گفت مامان بخشیدمت؟ چه گناهی داشت؟

و آرمان بیانی چرا کودک آزار ها رو میکشت؟

پدربزرگ بچه ی مریلا رو چرا کشت؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
لطفا شما که کامل دیدید بگید که مادر آرمان بیانی چیکار کرده بود؟ که گفت مامان بخشیدمت؟ چه گناهی داشت؟ ...

مامانش چون از بچگی رهاش کرده بود رفته بود پی عشق و حال خودش 

به نظرم قسمت آخرشخیلی خوب البته بهتر میشد اگه چند تا چیزو فلش بک میزدن مثل شمال ،مثلا اینکه آیا خودش بوده به بازیگرا زنگ میزده ومیترسونده؟دلیلش چی بود؟ آخر افعی تهرانچی میش؟ به نظرم جا داره فصل 2 بسازن