2777
2789

یه چیزایی حالیمه... اگه سوالی داری بگو

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پیشونی و چونه چربه بینی و دور بیام خشکه 

اره پس 

پوستت مختلط هست 

برای محصولات پوستی توی گوگل هم سرچ کنی برات میاره چی استفاده کنی 

یا اگه خواستی بخری حتما یه داروخونه خوب برو که همه چی داشته باشه و محصولات چینی هم اصلا نزن 

نمیدونم پوستم از چه نوعیه؟ 

به طور کلی یا خشکه یا چرپ یا مختلط

اگه خشک باشه که معمولا پوست پوست میشه پوستت و تا حدودی منافذ باز ام داری

پوست چرب معمولا لک و آکنه و جوش داره و وقتی به صورتت دست میزنی حس می‌کنی روغنیه

پوست مختلطم ترکیبی از خشک و چربه، تو قسمت پیشونی و روی گونه ها چربه بقیه نقاط خشکه

البته ممکنه پوستت حساسم باشه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اره پس  پوستت مختلط هست  برای محصولات پوستی توی گوگل هم سرچ کنی برات میاره چی استفاده کن ...

دور لبام خیلی خشک میشه قرمز میشه پوسته میده گوشه چشام خشک میشه الان پایین بینی ام اونقدر خشکه یکی ببینه میگه مگه یه چیز دیگه اس  

به طور کلی یا خشکه یا چرپ یا مختلط اگه خشک باشه که معمولا پوست پوست میشه پوستت و تا حدودی منافذ باز ...

دقیقا به همین دلیله ک نمیتونم تشخیص بدم چون پیشونی چربه با چانه روی بینی خشکه با دور لب جوش هم خیلی کم دارم و اصلا منافذ باز ندارم 

دور لبام خیلی خشک میشه قرمز میشه پوسته میده گوشه چشام خشک میشه الان پایین بینی ام اونقدر خشکه یکی بب ...

پوستت درحالت عادی هم احساس کشیدگی داره یا فقط بعد از شست و شو؟

دقیقا به همین دلیله ک نمیتونم تشخیص بدم چون پیشونی چربه با چانه روی بینی خشکه با دور لب جوش هم خیلی ...

پوستت مختلطه...