2777
2789
عنوان

نامزد

172 بازدید | 11 پست

قلبم را به تو دادم که عشق منی، با تو آمدم، آمدم تا جایی که تو می‌خواهی

با تو می‌آیم، می‌آیم به هر جا که بروی، با تو می‌روم، می‌روم هر جا که بروی …

نیست جایی که بی تو باشم، نیست هوایی که بی تو نفس کشیده باشم

نیست یادی در قلبم جز یاد تو، نیست مهری در وجودم جز مهر تو

نیست جایی بی عطر نفس‌های تو، نیست راهی بی یاد نگاه تو

همه جا خاطره، همه جا عشق، همه جا عطر حضور تو

چشمانم هنوز غرق نگاه زیبای تواند

آنچه پنهان است در پشت نگاهت، دنیای عاشقانه من است

همه جا با توام، آنجا و اینجا در قلبم، اینجا و آنجا در قلبت،

می‌تابم و و می‌تابی، می‌مانم و می‌مانی، می‌دانم و می‌دانی

که چقدر هم تو مرا دوست داری، هم من دیوانه توام …

چه خوب می‌فهمی در دلم چه می‌گذرد، چه خوب معنا می‌کنی نگاهم را،

چه عاشقانه می‌شنوی حرفهایم را

تویی که جان داده‌ای به تنم و نفس داده‌ای به روحم، روح عشق در وجودمان

این است روز‌های زندگی ما، با عشق روزمان شب و شب‌هایمان روز می‌شوند

همه جا با توام، تو اینجا همیشه در قلبمی و من همه جا کنار توام♡E♡

نیشانیلی#  

15'3'1403

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
سلام کی نامزد کردین چطوریه ؟

پایین تاریخ زدم گلم

عالی من 10 سال باهاش بودم کاملا میشناسمش

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن سالشه 

ینی ده سال باهمین چطور بهت خیانت نکرده مگ چطور پسریه

ینی به جز ت باکسی ت رابطه نبوده چطور بهت وابسته شده

ببخشید میشه یکم ازش توضیح بدین ما هم درس بگیرم؟

چن سالشه  ینی ده سال باهمین چطور بهت خیانت نکرده مگ چطور پسریه ینی به جز ت باکسی ت رابطه نبود ...

من24 ام اون 28

نمیدونم خیلی پسر خوب و پاکیه خیلی وفاداره 

بخاطرمن جلو همه ایستاد با اینک برا بهم رسیدن مشکلات و مخالفت های خیلیی زیادی داشتیم ولی پا پس نکشید حتی بهش گفتم خودتو بخاطر من اینجوری نکن ولی گف نه تا آخرش هستم گف یا تو یا مرگ

من کاری نکردم رفتارم مث همه بود بحث میکردم باهاش ولی اون بد نمیشد باهام به هیچ وجه خیلی وابستم شد

خیانت هم نکرد اصلااااا اصلااااا خیلیی وفادار و پاکه

از این پسرای لاشی و دخترباز نبود تو زمان رابطه مون و گفت که من عشق پاک میخام نمیخام عشقی بینمون هس مجازی و از روی هوس باشه گفت عشق واقعی میخام و تا آخرشم پام موند 

بازم سوالی داشتی بپرس گلم

والاه ۱۰ سال خیلی وقت هستش جطوری ت این ده سال بهت خیانت نکرده

ت اصلا بهش خیانت نکردی ینی همون عش اولیته با این ینی اولین  عشقت هس ک باهاش زندگی اغاز کردی

قبل این با هیچ کس ینی ت رابطه نبودی خودت

والاه من بعید میدونم ی پسر ۱۰ سال پایه ی دختر بمونه

اونم ت این دور زمونه؟

والاه ۱۰ سال خیلی وقت هستش جطوری ت این ده سال بهت خیانت نکرده ت اصلا بهش خیانت نکردی ینی همون عش او ...

شاید باور نکنین که 10 سال باهاش بودم ولی به جون عزیزترین کسم دروغ نمیگم

من قبل از اون با یه نفر دیگه تو رابطه بودم از اون شکست خوردم ما از طریق دوست من و دوست نامزدم که باهم ر.ل بودن آشنا شدیم ولی اون قسم خورد که تو تمام عمرش با تنها دختری که تو رابطه بوده من بودم

رابطمون 3 روز بود که من لو رفتم و بابام فهمید و چون خانوادم رو این چیزا خیلییی حساسن نزدیک به 5 ماه بهم گوشی ندادن ولی اون ولم نکرد باز هم برگشت و گفت که این 5 ماه تنها کارم منتظرموندن بود وبه هیچ دختری فکر نکردم

و این شد که 10 ساال گذشت و اومد خواستگاری بابام کااااااملااا مخالف بود ولی تلاش کردیم...

برای ماجرامون واسه بهم رسیدن یه تاپیک میزنم همشو میگم که بقیه استفاده کنن و با هرکی وارد رابطه نشن بهتره همشو نگم تو اون تاپیکم باش که بفهمی ماجرامون چی شد گلم