2777
2789
عنوان

تغییر اسم

301 بازدید | 15 پست

اسم خواهرم اسرا هست میگه بریم عوض کنیم بذاریم رز یا تورا ولی فراوانی اسرا از این دو بیشتره میتونه عوض بکنه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

رزا قشنگ تره

ققشنگ هست

اما اسرا ۶۰ و خورده ای هزاره میشه با چیزی که کمتره عوض کرد؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره میشه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

آره میشه

جدی؟ 

بعد نیاز هست برای عوض کردن اسم دلیل بیارم یه نه راحت عوض میکنن

جدی؟  بعد نیاز هست برای عوض کردن اسم دلیل بیارم یه نه راحت عوض میکنن

باید دلیل بیاریولی حالا نه خیلی جدی 

همون بگی اطرافیان با رز میشناسنمو خانوادم رز صدام میکنن اوکیه

بر دفتر پیشخوان راهنماییت میکنن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

چن سالش؟

تو دوران نوجونی خیلی پیش میاد ادم از اسمش خوشش نیاد بعدا میبینه همچین هم مهم نبوده. اسرا هم اسم جدیدی قدیمی نیست ک!!

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اسرا قشنگه کههه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چن سالش؟ تو دوران نوجونی خیلی پیش میاد ادم از اسمش خوشش نیاد بعدا میبینه همچین هم مهم نبوده. اسرا ه ...

۶ سالشه مغزمونو خورده دو ماهه همش میگنه

اسرا قشنگتر از رزا است که حداقل یه اسم بهتر انتخاب کنه رزا اصلاخوب نیست

ماهم بهش میگیم قبول نمیکنه

تو تغییر اسم خیلی سختگیری میکنند به همین راحتی ها نیست...رز چون اسم خارجیه فکر نکنم بتونه عوض کنه... ...

رو رز خیلی پا فشاری داره