2777
2789
عنوان

دیدی الکی نبود...❌

209 بازدید | 17 پست

نات کوینم خیلیا گفتن الکیه ولی اونای که زدن سود کردن اینو از دست ندین.

ربات جدید همستر 

بازی جدید شبیه نات کوین که بزودی قراره توی صرافی ها لیست بشه این یه فرصت دیگه نات کوین که یادتونه کسی باور نکرد اونای که زدن کلی سود کردن این ربات تا 11تیرماه وقت داره شروع کنید به جمع کردن این ربات دقیقا مثل نات تیک ابی داره رباتش زیر نظر پاول دروفه نزنی قطعا پشیمون میشی.

میخوای رباتشو استارت بزنی درخواست بده 

از لینک من بیا که به دوتامون جایزه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نات کوین و وارد نشدم گرفت ولی میدونم اگه وارد این بخوام بشم کنسل میشه😂

امتحانش ک ضرر نداره

روزی پنج میلیونم سکه میده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

امتحانش ک ضرر نداره روزی پنج میلیونم سکه میده 

اصلا نرفتم تو داستانش که ببینم چی به چیه با اینکه اکثر دوستامم برام لینک فرستادن  که با لینکشون وارد شم هنوز تو تله‌شون نرفتم🤣 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

اصلا نرفتم تو داستانش که ببینم چی به چیه با اینکه اکثر دوستامم برام لینک فرستادن  که با لینکشون ...

گنا دارن برو😂 ب فرند نیاز دارن

خودمم الان بدجور نیاز دارم ی دلم میگه لینک بذار سایت باز میگم اگ شانس منه نی نی یار زرتی میرسه تعلیق میکنه😂😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گنا دارن برو😂 ب فرند نیاز دارن خودمم الان بدجور نیاز دارم ی دلم میگه لینک بذار سایت باز میگم اگ شا ...

😂😂

نه تاپیکای مربوط به اینو تعلیق نمیکنه مثل اینکه چون همه دارن میذارن لینکاشونو

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

ممنون ولی الان یکی تاپیک زده بود گزاشته بود گمش کردم

اهان مال دیروزو میگی

کارتای امروز هنوز ۶ ساعت مونده

کارتای دیروزم اینان