2777
2789

منم خود درگیری دارم پست گذاشتم، به نظرم باید کلا بیخیال بود ماهم باید یاد بگیریم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ولی اگه طرف دوستت داشته باشه از رفتاراش میشه متوجه شد

خودم که به راحتی میفهمم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
انشالله که خودت پسری

ناح،دخترم میخام ببینم اگ ازم خوشش میاد برم پیشنهاد ازدواج بدم بهش😂چ حرفیه اخه ینی جرمه ک بخام بفهمم دخترع میخاد باهام دوس شه یا ن؟🥲

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

نمیدونم ولی اگه طرف دوستت داشته باشه از رفتاراش میشه متوجه شد خودم که به راحتی میفهمم

مثلا چجوری اخه؟من زیاد نمیبینمش مثلا باهام مهربون باشه ینی اوکیه؟

ناح،دخترم میخام ببینم اگ ازم خوشش میاد برم پیشنهاد ازدواج بدم بهش😂چ حرفیه اخه ینی جرمه ک بخام بفهمم ...

دوست داریم تا دوست برای منم اهمیتی نداره که میخوای بهش پیشنهاد ازدواج بدی یا ن گل فقط اینو بدون هر حسی داشته باشه از طرز رفتارش مشخصه و با کمی دقت میشه اینو فهمید

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

مثلا چجوری اخه؟من زیاد نمیبینمش مثلا باهام مهربون باشه ینی اوکیه؟

نه دیگه در این حد

مثلا نگاهشو بدزده

خجالت بکشه

دوست داشته باشه زمان بیشتری باهات باشه

اینا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دوست داریم تا دوست برای منم اهمیتی نداره که میخوای بهش پیشنهاد ازدواج بدی یا ن گل فقط اینو بدون هر ح ...

شوخی کردم بخدا😂مرسی بابت نظرت❤️