2777
2789
عنوان

خانم هایی که انلاینید همگی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 136 پست
چ عواقبی چند بار فکر کردم خونمون بفرویم دوتا طبقه مختلف بریم و اونم هر کیو خواست بیاره پیشش  ال ...

عزیزم مشکل شما چیز دیگه ای هست . 

ازش خیانت دیدی ؟

یا خانواده شوهر بد هستن؟

یا مثلا کلا از اول دوسش نداشتی و ب اجبار تن ب این ازدواج دادی ؟

اخه همینطوری الکی بخاطر رابطه که نمیشه این همه تنفر .

خیلی خانوما تو نی نی سایت دردشون اینه ک شوهرشون طرفشون نمیاد درست و حسابی . اینم در نظر بگیر .

ک زندکی شما الان ارزوی خیلیاست،💔 

و اینکه چند وقته ازدواج کردی ؟

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

مشکل شما اینه که از هیچ چی برای خودتون مشکل ساختید چرا همراهی نمیکنید؟ دلیلی داره یا اینکه خوشتون ...

دوست عزیز ما انسانیم حیوان نیستیم بدنمون کشش هر روز رابطه رو نداره و خیلی ضرر داره برای زن .نمیدونم شما چطور اینطوری میگید 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که ساعت کاریم بیشتر و سختتر از اونه بله که دیگه توان این کارو ندارم ....بعدم زندگی فقط مگه همینه ...

کاملا درکت میکنم چون شرایطی مشابه شما داشتم قبلا و دقیقا همین فکرای شما هم به ذهنم رسیده ولی از تجربیاتم بگم

من اولویتم درسم و کارم بود و از رابطه اذیت میشدم حتی به ورود شخص سوم به زندگی هم مثل شما فکر کردم ولی نتیجه چیزی خیلی بدتر از اون چیزی بود که اتفاق افتاد ..... اینقدر بد که نمیتونم بگم

از اون به بعد تصمیم گرفتم رویه ام رو عوض کنم اولویتم رو از کار و درس به همسرم تغییر دادم علاقه خودم به رابطه بیشتر شد و زندگی شیرین تر

اولویت هات برعکس شده عزیزم 

بنای زندگیمونو به کار و رسیدگی به خونه زندگی نذاریم باور کن اگه پایه با همسرت باشی ناخوداگاه وضعیت بخشای دیگه ی زندگی هم درست میشه

از طرفی وقتی شما برای همسرت وقت میذاری و دست رد به سینه اش نمیزنی بالاترین عبادته-

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب وقتی درخولست اون هرروز و مدامه معلومه من هم مدام درحال رد کردن هستم و این حلوه خوبی نداره  ...

مشکل فقط بچه هایی هستن که این وسطن، اونا حق دارن یه خانواده عادی داشته باشن مثل بقیه، شماهم همسرت از اول همین بوده و بچه دار شدی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
عواقبش طلاق عاطفی وخیانت میتونه باشه این فکر اساسا اشتباهه یه زن به این نیاز داره مرکز توجه همسرش ب ...

عزیزم من که نمیمونم هر کاری نیخواد بکنه گلی که این سالها رو سرمن بوده بزاره رو سر یکی دیگه 

منی که مخارجم را خودم درمیارم نیازهامو خودم باید  تامین کننم فقط شدن برده جنسی این اقا 

البته میدونم از نظر عاطفی نیاز دارم اتفاقا زن احساساتی و حساسی هستم ولی دیگه این شرایط برام نفرت انگیز شده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها اینم بگم‌خیلی ادعای عشق داره و حتی میگه تو جاذبه داری برام ولی واقعا این حرفهاش سرسوزنی از فشار زیادی که حسم و روحم میاره را جبران نمیکنه

عزیزم من که نمیمونم هر کاری نیخواد بکنه گلی که این سالها رو سرمن بوده بزاره رو سر یکی دیگه  من ...

مشکل شما از جای دیگه است به نظرم که توی رابطه خودشو نشون داده

شما درک نشدی از طرف همسرت - فشار زندگی زیادی رو به دوش کشیدی و الان خسته شدی 

اینا قابل حل هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
چرا بخوام اونم هر روز  هر ادمی به شرایط مختلف تو زندگی نیاز داره اصلا گاهی غمگینه گاهی کار دار ...

گلم شاید افسردگی گرفته باشی... 

جفتتون برید پیش مشاور جنسی 

بعید میدونم اینجا بتونی مشکلتو حل کنی

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

عزیزم مشکل شما چیز دیگه ای هست .  ازش خیانت دیدی ؟ یا خانواده شوهر بد هستن؟ یا مثلا کلا از ا ...

حدود بیست ساله 

نه گلم خیانت ندیدم رابطم هم با خانوادش خیلی خوبه اگرم مشکلی بوده همیشه بخشیدم و سعی کردم دوستشون داشته باشم‌

واقعا مشکل من همینه ازادی ندارم و مدام یکی بهم‌چسبیده البته کلا زیاد هم تعیین تکلیف میکنه اینو چرا پوشیدی اونجور چرا گفتی و تمام تلاشش میکنه تنهایی برنامه ای برا خودم نداشته باشم‌

ضرر نداره . من از پزشک پرسیدم 😑 

جدی ضرر نداره؟! 

پس افتادگی مثانه چیه؟! 

دکترا کاش حرفاشونو یکی کنن !

به هر بیمار یه چیز متفاوت نگن!

روحیه نابود میشه فک کن هر روز ارضا بشی تمام ریز مغذی های بدنت به فنا بره !

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

درکت میکنم راهی نداری 

اخه اکثرا میگن ایرادی نداره اینهمه درخواساش میخوان بدونم بصورت کلی و علمی میگن یا برا اینکه مشکلی پیش نیاد

نمی فهمم چرا بعضی ها میگن چه عیبی داره

مگه میل جنسی شما چقدره اخه هرروز روزی دوبار 

منم رابطه زیاد اصلا نیازم نیست

بهرحال توان جسمی و روحی و مزاج همه آدمها فرق داره

ای کاش تو کشور ما اینقدر تابو نبود رک و راست قبل ازدواج میشد تکلیفشون رو تو این زمینه روشن کنن

و زوجهای شبیه به هم با هم بیفتن

کاملا درکت میکنم چون شرایطی مشابه شما داشتم قبلا و دقیقا همین فکرای شما هم به ذهنم رسیده ولی از تجرب ...

دقیقا . هدف ازدواج همینه اصلا . یکی از دلایل مهمی ک ادما ازدواج میکنن برطرف کردن این نیازه . حالا اگه شخصی مثل استارتر برطرف کردن این نیاز رو یه صفت حیوانی بدونه دیگه واویلا میشه . 

توی کتاب خدا هم برگرد و بخون برای این کار حتی پاداش در نظر گرفته شده . چرا ؟ چون از راه شرع و حلاله . چون باعث میشه شوهرت سیر باشه و چشمش دنبال هر کس و ناکسی ناپاک نشه .

همیشه استثنا هست ولی خب کلا قضیه اینیه ک گفتم ....

اخساس میکنم شما مشکلی یا افسردگیی چیزی دارید . 

حتی اگر مشکل روحی یا افسردکی ندارید بازم پیشنهادم اینه ک یه مشاور برید .

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....