2789
عنوان

میشه دعا کنید ؟(:

86 بازدید | 8 پست

میشه با یک صلوات و لایک دعا کنید خدا من رو به نیت های دلم برسونه من هم برای شما صلوات میفرستم ممنون🙏

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

صلوات فرستادم برات توام واسه قبولی تو امتحان امروزم با نمره ای هیجده یه صلوات میفرستی؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرستادم عزیزم دعاهم کردم به خواسته برسی

میشه لطفادعاکنین بدهیامونوبدیم 🙏🙏

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

فرستادم عزیزم دعاهم کردم به خواسته برسی میشه لطفادعاکنین بدهیامونوبدیم 🙏🙏

الهی رزق حلال و پر برکت مثل نور خورشید همیشه بپاشه روی زندگی همه شما دلتون خوش باشه آمین🤲❤

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
الهی رزق حلال و پر برکت مثل نور خورشید همیشه بپاشه روی زندگی همه شما دلتون خوش باشه آمین🤲❤

مرسی از دعای قشنگت همچنین به زندگی خودت

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶