من خودم هم نمیدونم این خواهر شوهرم چرا رفتارش باهام عوض شده..شوهرم ماشین خریده ماشین و زده به نام من ..اصلا از اون موقع تیکه میندازه تو هر چیزی بهم...چند ماه پیش با ماشین اونا رفتیم طالقون و مامان منم با هامون اومد این تو ماشین انقدر فیلم بازی کرد و سردرد میگرنیشو بهانه کرد که آی سرم وای سرم حرف نزنید انقدر...کلا همیشه بی شخصیته...خلاصه زهرمون شد تا برگشتیم ..که چند وقت بعدش ما ماشین خریدیم ..شوهرم بهش گفت بریم قم زیارت.برگشته به شوهرم میگه من از مامان پریا خوشم نمیاد بخاطر همین نمیام با شما ..اگه تنها میرید میام...منم ناراحت شدم از یه طرفی مامانم میگه من نمیام خودتون برید از یه طرفی دلم نمیخواد تنها بریم چون اگه تنها بریم خواهر شوهرم هم باهامون میاد و شوهرم اصرار داره که اون و شوهرشم بیاد اما من از حرفش ناراحتم میخوام یه کم بچزونمش..روشی بلدید بگیذ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه خودشون ماشین ندارن اگه دوست دارن با ماشین خودشون بیان، بعدشم خیلی پررویه که مستقیما گفته از مامانت خوشش نمیاد من بودم همینو بهونه میکردم دیگه هیچ جا باشون نمیرفتم
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
از دست اين خانواده ي شوهرا كه يه لحظه ارامش نميزارن واسه ادم ، من اگه جاي شما بودم ديگه با اين ادم حرف نميزدم تا بفهمه ك كارش اشتباه بوده حرفش اشتباه بوده يعني چي ك از مادرت خوشش نمياد بي احترامي به مادر تو يعني بي احترامي به تو