2777
2789
خیلی اشغالن نباید عکس العمل نشون بدی وگرنه باختی

واقعا؟ یعنی کاری نکنم بهتر؟ خواهر جاری اشغالمم الکی استوری عاشقانه میزاره یا میگع بلاخره بهت میرسم... حالا شوهرم اصلا ادم حسابش نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ یعنی کاری نکنم بهتر؟ خواهر جاری اشغالمم الکی استوری عاشقانه میزاره یا میگع بلاخره بهت میرسم.. ...

دیونس میخان لجتو دربیارن بببین اگ حرص بخوری بدتر میکنه خوشش میاد

دیونس میخان لجتو دربیارن بببین اگ حرص بخوری بدتر میکنه خوشش میاد

نه به رو خودم نیاوردم، انقدر گوه و چندش ک اصلا دوست ندارم باهاش کل کل کنم، ولی دست بردار نیستن اون هی استوری عاشقانه میزاره، مادرشوهروو ایناهم فهمیدن باهام بد ک میشن اسم اونو میارن هنش

من

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نه به رو خودم نیاوردم، انقدر گوه و چندش ک اصلا دوست ندارم باهاش کل کل کنم، ولی دست بردار نیستن اون ه ...

استوری بزاره مگه باید بیینی. استوریشا بیین توهرچی واکنش نشون بدی و حرص بخوری بدتر تحریک میشن خوششون میاد اصلااااا برات مهم نباشع بخنذ فقط استوریشم نبین

نه به رو خودم نیاوردم، انقدر گوه و چندش ک اصلا دوست ندارم باهاش کل کل کنم، ولی دست بردار نیستن اون ه ...

هیچووووقت واکنش نشون نده چهرت  وحرص خوردنتو بیینن دوس دارن و بدتر میکنن