2821
2789

چیه؟مریضیه؟علائمش چیه؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس نداره چند سالشه؟ 

هیدروکسی زین بده بهش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بعد از تب ولرز و گلودرد وحشتناک امشب میگه مفصل زانوش درد میکنه .... چه خاکی تو سرم بریزم

منم 9سالگی گرفتم 3روز طول کشید بعد خوب شدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

ببریدش دکتر خوب میشه کمتر از یه هفته

زبونش هم شبیه توت فرنگی شده؟

داروی خاص خودشو داره ولی برای تب بهش اتامینوفن و چیزایی که از قبل میداید رو بدید شیاف هم خوبه

داداشم 9 سالشه گرفته یود چند وقت پیشا زیر یه هفته خوب شد

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
آره .... تب و لرز و گلودرد و سردرد .... بدنشم قرمز قرمز میریزه بیرون

خداکمکتون کنه 

یه توحید خوندم براش

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ببریدش دکتر خوب میشه کمتر از یه هفته زبونش هم شبیه توت فرنگی شده؟ داروی خاص خودشو داره ولی برای تب ...

دکتر بردم پنی سیلین و آموکسی سیلین داده  ..‌ چند روزه هیچی نمیتونه بخوره

2824
2823
2791
2779
2792