2777
2789
عنوان

جاری مطلقه😑😐❗️

505 بازدید | 14 پست

من کاربری جانان هستم که کابریم معلق شده …

خواستم بگم جاریم جدا شده بنا ب دلایلی ولی شماره شوهرم و تو گوشیش نگه داشته ب نظرتون چ منظوری داره؟؟

(عکس پروفایل تلگرامش ب من نمیفته ب دوستم نمیفته ولی ب شوهرم میفته) در حالی ک شمارش و عوض کرده ولی شماره شوهرم هنو سیوِ

و اینکه بگم همش پیگیر ماست 

مادرش هم بعد اینکه دخترش جدا شد گفت کاری میکنم همتون بد بخت شید از این چند بار میرم پیش دعا نویس میگه خانوم فلانی طلسمتون کرده ب نظرتون چیکار کنم؟🥲اختلاف زیاد داریم 

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

عکس پروفایل بیفته ینی سیوه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک بر سر حقیرش اگه نیت بدی داشته باشه

شمارشو از گوشی شوهرت پاک کن پروف و بیوشم جوری تنظیم کن که فقط مخاطبینش بتونن ببینن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

خودش طلاق گرفت یا شوهرش طلاقش داده.؟ دلیل طلاقش چه بود

دلیل طلاقش‌ چون مدت کمی آشنا بودن یکی دو هفته بعدش ازدواج کردن پسره نخواست گفت ب هم‌نمیخویم 

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
دلیل طلاقش‌ چون مدت کمی آشنا بودن یکی دو هفته بعدش ازدواج کردن پسره نخواست گفت ب هم‌نمیخویم&nbs ...

پس مادر جاریت حق داره ناراحت باشه وکینه به دل بگیره دخترشو برادرشوهرت  بدبخت کرده لباس نیست که پس بده