2777
2789

😑

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

وا 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زن گیرت میاد ، ولی خب مثل شما آقایون که دختر نچرال میپسندین اکثرا 

خانوما هم آقای نچرال میپسندن😁

اولین و آخرین...معجزه زندگیم تعلق میگیره به اومدنت به زندگیم ✨💗به دنیا نمیدم تک تک خنده هاتونو✨💗[ariyan/ayla]💗✨

خب نمیخواد نوک باریک و سربالا عمل کنی که 

بگو مردونه عمل کنه برات خیلی هم شیک میشه اتفاقا 

اگه زاویه فک و ریش و سیبیل جذاب هم داشته باشی واقعا ترکیب خیلی قشنگی میشه 

( طبق چیزی که من دیدم مردا خیلی ترسو هستن و کمتر دماغ عمل میکنن واسه همین من خودم به شخصه مردی میبینم عمل کرده میگن چقدر شجاع بوده)

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
زن گیرت میاد ، ولی خب مثل شما آقایون که دختر نچرال میپسندین اکثرا  خانوما هم آقای نچرال میپسند ...

آقایون دختر خوشگل میپسندن  ربطی به نچرال و عملی نداره 

خوشگل باشی کافیه دلیلش عمل باشه یا نه فرقی نمیکنه

اینا که میگن نچرال نچرال یه خوشگل عملی هم ببینن دست و پاشون گم میکنن😂😂

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
آقایون دختر خوشگل میپسندن  ربطی به نچرال و عملی نداره  خوشگل باشی کافیه دلیلش عمل باشه یا ...

😁والا من اطرافم دیدم نچرال میپسندن ی نمونش همسر خودم

اولین و آخرین...معجزه زندگیم تعلق میگیره به اومدنت به زندگیم ✨💗به دنیا نمیدم تک تک خنده هاتونو✨💗[ariyan/ayla]💗✨