2777
2789

😑

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

وا 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیخواد نوک باریک و سربالا عمل کنی که 

بگو مردونه عمل کنه برات خیلی هم شیک میشه اتفاقا 

اگه زاویه فک و ریش و سیبیل جذاب هم داشته باشی واقعا ترکیب خیلی قشنگی میشه 

( طبق چیزی که من دیدم مردا خیلی ترسو هستن و کمتر دماغ عمل میکنن واسه همین من خودم به شخصه مردی میبینم عمل کرده میگن چقدر شجاع بوده)

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
زن گیرت میاد ، ولی خب مثل شما آقایون که دختر نچرال میپسندین اکثرا  خانوما هم آقای نچرال میپسند ...

آقایون دختر خوشگل میپسندن  ربطی به نچرال و عملی نداره 

خوشگل باشی کافیه دلیلش عمل باشه یا نه فرقی نمیکنه

اینا که میگن نچرال نچرال یه خوشگل عملی هم ببینن دست و پاشون گم میکنن😂😂

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
آقایون دختر خوشگل میپسندن  ربطی به نچرال و عملی نداره  خوشگل باشی کافیه دلیلش عمل باشه یا ...

😁والا من اطرافم دیدم نچرال میپسندن ی نمونش همسر خودم

AriYan🤍AYla❤️ عشقای مامان😍🥰خدایا شکرت🙏🏻🤍