2821
2789

دکتر ذوالقدر

عمل ها رو هم ابن سینا انجام دادم 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر ذوالقدر عمل ها رو هم ابن سینا انجام دادم 

اولین بار مثبت شدین ؟ مشکلتون چی بود ؟ برای چند وقت پیشه هزینتون چقدر شد ممنون میشم جواب بدی خیلی سردرگمم

من اولین بار مثبت شدم ولی توی ۹ هفته قلبش ایستاد . دومین بار موفقیت آمیز بود . بعدش هم ۲ تا باردار ...

مشکلتون چی بود عزیزم ؟ دولتیه یا خصوصی هزینتون چقدر شد ؟

من دو روزه ازمایشم مثبت شده🙈

دوبار سقط کردم ولی طبیعی باردار شده بودم

یه بارم انتقالم منفی شد

برو مام من خودم رفتم پیامبران

من دکترم مریم خسرومهر بود دکتر خیلی خوبیه

مام هم تعریف معصومه قاضی میر سعید رو خیلی شنیدم

من دو روزه ازمایشم مثبت شده🙈 دوبار سقط کردم ولی طبیعی باردار شده بودم یه بارم انتقالم منفی شد بر ...

با آی وی اف بارداری مبارکه چه خوب  هزینت چقدر شد؟

مشکلتون چی بود عزیزم ؟ دولتیه یا خصوصی هزینتون چقدر شد ؟

عزیزم ما ۶ سال ناباروری بدون علت داشتیم البته همسرم واریکوسل داشت که عمل کرد ولی خیلی مشکل خاصی نداشتیم ولی خوب باردار نمیشدم حتی ۴ بار آی یو آی هم انجام دادم ولی نمیشد .

ولی بعد از آی وی اف ۲ بار هم طبیعی باردار شدم .

من سال ۹۵ آی وی اف کردم اون موقع شاید حدود ۱۰ میلیون شد .

رویان نیمه دولتی هست . 

اولین بار مثبت شدین ؟ مشکلتون چی بود ؟ برای چند وقت پیشه هزینتون چقدر شد ممنون میشم جواب بدی خیلی سر ...

بله مثبت شد ولی بتا افت کرد بعدش و خونریزی و ..‌.

دفعه دوم هم مثبت شد و خدا رو شکر موند برامون 

کم تحرکی اسپرم 

مرکز خصوصی بود ما هم بیمه نداشتیم، با هزینه داروها و ویزیت و تعیین جنسیت ۶ سال پیش ۲۰ میلیون شد تقریبا

اگر خواستید آی وی اف کنین حتمااااا از پزشکتون بخواید خراش آندومتر و prp انجام بده براتون. شانس لانه گزینی رو چند برابر میکنه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز