2777
2789
عنوان

زیست نهایی

201 بازدید | 8 پست

بیوانورماتیک چیه جدیدا اومده تو کتاب دوازدهما ؟تغییرات کتابو اگه میدونید بگید 🙏

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ترمیم ام از رو کتاب خودم خوندم مگه کتاب چقدر تغییر داشته

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
هیچی جز آنزیم ها کاربرد آنزیم در صنعت فصل یک گفتار آخر صفحه اخر

🌺🌸

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

صفحه اخر فصل  هم ی قسمت پایینش اضاف شده حتمااا از رو پی دی اف چکش کنیاا بدبخ میشی خدایی نکرده

دیگه چی؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
صفحه اخر فصل  هم ی قسمت پایینش اضاف شده حتمااا از رو پی دی اف چکش کنیاا بدبخ میشی خدایی نکرده

مرسی گفتی 🌺🌸

دیگه نمیدونم راستش چون خودم دوازدهمم،تغییر این قسمتم استادمون گف پی دی اف رو حتما چک کن

باشه مرسز

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز