2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

109 بازدید | 11 پست

سلام.

پسرم ۲سال و ۹ماهشه . سه روزه شروع کردم از پوشک بگیرم مناسفانه روز اول دوم خوب باهاش برخورد نکردم. به شدت از جیش کردن تپ دسشویی ترس داره. اصلا جیش نمیکنه و خودشو نگه میداره. یکی دوبارم ک جیش کرد با ترس بود و گریه میکرد. چیکار کنم نترسه. راهنماییم کنین لطفا

چند روز پوشکش کن تا برخورد بدت یادش بره و دبعد دوباره شروع کن.

دستشویی را تزیین کن. شمع روشن کن بگو بشین فوت کن. اون وقت جیشش می ریزه بهش نشون بده بگو افرین جیش کردی و...

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جان ،پسر منم نگه میداشت اصلا وقتی لخت بود تخلیه نمیکرد تا شلوار پاش میکردم جلو در دستشویی میریخت،والله مت چون پسر خواهرم یک سال بزرکتر بود بهش گفتم از جبش کردنش فیلم بگیر نشونش که دادم انگار فهمید عه پس میشه اینجوری دیگه درس شد.

یعنی حتی شب هم پوشک نکردین؟

نه عزیزم و اصلا شب ادراری نداشت،یک ساعت قبل خواب بهش آب نده،لحطه آخرم ببرش دستشویی،تشکچه ضد آبم بنداز زیرش ،یکی دوبارم شب چک کن فوقش لباساش و عوض کن اگه خیس بودن،یه دفعه از پوشک بگیریش راحتتر و زودتر به نتیجه میرسی.

تو یک تاپیک هم گفتم برای از پوشک گرفتن دخترم که واقعا خیلی اذیت شدم از کتاب استفاده کردم .البته کتابش عروسک هم داشت و موضوعش هم قشنگ بود. به نظرم ناشرش کیهانه بود. من که خیلی راضی بودم.