2777
2789
عنوان

میشه بیایید

49 بازدید | 8 پست

دیگه خسته شدم دیگه کم آوردم دیگه دارم ب این نتیجه می رسم خدایی وجود نداره خدایی ک دوماهه هر شب دارم صداش می زنم صدام ب گوشش نمی رسه دو ماه هر روز من شده زجر اگه راهکاری بادین بهم بگین برای 

خ و د ک ش ی

خیلی حالم بده لطفا ی صلوات برام بفرستین

چیشده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

چیشده

می دونی دیگه کم آوردم توی زندگی دوماه هر شبم شده دعا ذکر و قرآن خوندن از خدا ی چیزی خواستم ی معجزه توی زندگیم اما صدام به گوشش نرسید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

می دونی دیگه کم آوردم توی زندگی دوماه هر شبم شده دعا ذکر و قرآن خوندن از خدا ی چیزی خواستم ی معجزه ت ...

دیگه تحمل این زندگی رو ندارم لطفا لطفا ی راهکار بهم بدین بدون درد خ و د ک ش ی کتم

خدا هیچوقت به بنده هاش بی توجهی نمیکنه عزیزم...

شاید چیزی که میخواستی به صلاحت نبوده

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

خدا هیچوقت به بنده هاش بی توجهی نمیکنه عزیزم... شاید چیزی که میخواستی به صلاحت نبوده

ن اصلا چیزی نبود ک صلاح باشه یا نباشه 

فقط فهمیدم دوماهه آزگار الکی اشک ریختم الکی بهش التماس کردم چون وجود نداره

مطمعن باش به زودی جواب میگیری 

از رحمتش نا امید نشو 

خدا خیلی بنده هاشو دوست داره :)

مطمعن باش به زودی جواب میگیری  از رحمتش نا امید نشو  خدا خیلی بنده هاشو دوست داره :)

کاشکی😭😭😭

با اینکه ب شدت داغونم ولی ته دلم بهم اجازه نمیده از خدا دست بکشم😭😭😭😭😭

کاشکی😭😭😭 با اینکه ب شدت داغونم ولی ته دلم بهم اجازه نمیده از خدا دست بکشم😭😭😭😭😭

بدون به زودی به قدری بهت میده که راضی بشی...

خدا همدم دل شکسته هاست