2777
2789
عنوان

سیگار😕

133 بازدید | 14 پست

امروز صبح سیگار کشیدم حالم بد شد رفتم سِرُم زدم الان دوباره کشیدم حالم بد شد سر گیجه و حالت تهوه دارم خیلی وقته میکشم ۳ ۴ سال میشه تازگیا اینجوری شدم دلیل چیه؟امکان داره  مریضی داشته باشه؟؟

خب نکش مگه مجبوری؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دلیل دیگه ای داره

فشار خون یا آسم یا مشکلات دیگه

میزان مصرفتو تغییر دادی؟ یا برند سیگارت؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیشه که نکشی ترک کردنش سخته

من ترک کردم

سوال داشتی بپرس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید دلیل دیگه ای داره فشار خون یا آسم یا مشکلات دیگه میزان مصرفتو تغییر دادی؟ یا برند سیگارت؟

این چن روز اعصابم خورده بیشتر از قبل میکشم روزی ۱۰ ۱۱ تا نخ وینستون ایناعم که حالمو بشدت بد میکنه یه چیز ملایم زنونه میکشم ولی خب بازم حالم بد میشه

خب شاید ویروس گرفتی که حالت بده و میری زیر سروم ربطی به سیگار نداره. سیگارم تو مریضی و حالت تهوع فاز نمیده واسه همین حالت بد میشه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
خب شاید ویروس گرفتی که حالت بده و میری زیر سروم ربطی به سیگار نداره. سیگارم تو مریضی و حالت تهوع فاز ...

اخه نمیکشم خوب میشم وقتی میکشم دنیا دور سرم میچرخه

این چن روز اعصابم خورده بیشتر از قبل میکشم روزی ۱۰ ۱۱ تا نخ وینستون ایناعم که حالمو بشدت بد میکنه یه ...

پس قطعا سه چهار سال نیست که میکشی

اگرم میکشیدی هفته ای یه نخ دو نخ بوده

مصرفتو بردی بالا داری خودتو به فنا میدی

این حرکتا رو نکن

اخه نمیکشم خوب میشم وقتی میکشم دنیا دور سرم میچرخه

من ۶ ۷ ساله سیگاری ام ولی وقتایی که مریض باشم اصلا دورش نمیرم بخامم نمیتونم. کنترل هرکی دست خودشه بیخودی تلقین میکنی که نمیتونم نکشم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝