2777
2789

بنظر من کسی اون دنیا نرفته ک بیادش بگه اصلا ب خیال اینکه بگه ولی تا وقتی ک اون دنیا رو با چشای خودت نبینی ک نمیشه فهمید بنظرم اون دنیا بهتر و آرامش خالصی داره من خدای خودمو ک قلبم میگه باورش دارم

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر بچه ها لطفا خواهش می کنم از همه تون از ته دلتون برام دعا کنید خیلی حالم بده دو ماهه هرشبم شده دعا و ذکر و قرآن خوندن خیلی حالم بده دیگه کم آوردم توی زندگی دعام کنید معجزه ی ک توی دلم بهش نیاز دارم بهم داده بشه😭

خیلی حالم بده لطفا ی صلوات برام بفرستین
من ندیدم ی گوششو تعریف میکنی

راجب 

شخصی هست که خود کشی میکنه و چقدر تاثیر داشته تو زندگی بقیه

میره اون دنیا و فرشته مرگ  ۱۲بار بهش فرصت میده تا ۱۲ نفر رو از مرگ نجات بده

هرکیو نجات بده تو بدن اون زندگی میکنه

همون خدا میگه تو خوب باش من بهترین برات آماده کنم ن اینکه تا تقی ب توقی خورد خودکشی کنی

مرگ رو گفتم دوس عزیز پایین گفتم خودکشی رو خیر

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
خیلی قشنگه خیلی  تو فرهنگ ما چپوندن که میری جهنم فلان میشه  یه فیلم مثل این درست نمیکنن ...

دقیقا

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎