2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سپاس عزیز. فقط کاش بشه لینک گذاشت. گاهی خیلی لازم می شه

خداروشکر نمیشه گذاشت وگرنه الان بیشتر از همستر عذاب میکشیدن کاربرا چون خیلی ها نمیتونن لینک بذارن وگرنه انقدر تاپیک زیاد میشد اعصاب همه خرد میشد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

پیر شده سایت خیلی سال هست اپدیت اساسی نشده با همین برنامه و قالب داره کار میکنه    

بنظرم به فکر یه تغییر اساسی تو سایت باشین

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

نی نی یار جونم فقط بگو چیکار کنیم خستگیت در بره🤣😍

چون همینجوری قراره تا جمعه یکسره پای سیستم باشیی😂😍😍😍😍😍

بگو جبران کنیمممممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام عزیزم.خسته نباشی.

چند وقته یه سوال ذهنمو شدید درگیر کرده.

چرا ریشه‌ی کاربر جنگیر یهودی از بیخ و بن زده نمیشه؟

چرا می‌تونه با هر نام کاربری اکی بگیره و بیاد تو سایت؟چطوری اون نامها تایید میشن؟حتی یکیش فحش به نی نی یار شب بود.ایشون که دیگه از خودتونن.

چجوریه صبحها هیچکس نیست یه نظارت کنه هر تاپیکی با هر مضمون جنسی و فحشی میخواد میزنه؟

چرا تو سایت رسمی کشور باید تبلیغ اسراییل و صهیونیست بکنه؟

کاش جواب اینارو می‌دادید😮‍💨🤕

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆