2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

104 بازدید | 10 پست

مامانم تقریبا دو هفته ست معده درد داره قبلا هم دو بار میکروب معده گرفته بود و درمان کرد طفلکم معدش درد می‌کنه دوبار رفته دکتر داروهای معمول دادن بهش حالا فردا مبخاد بره سونو خیلی میترسم 

ایشالا خیره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش توکل کن این یه ویروس گوارشیه 

منم الان دارم 

میکروب معده گرفتم بخاطرش 

الان درد معده ندارم فقط دیشب یه کوچولو پیچش داشت دلم ...

تب و لرز میکنم استرس میگیرم ضعف و بی حالی دارم 

آندوسکوپی دادم گفتن چیزی نیس یه میکروب معده اس

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

نگران نباش توکل کن این یه ویروس گوارشیه  منم الان دارم  میکروب معده گرفتم بخاطرش  ...

میشه شرح حال بدی چطور بودی ؟ مثلا موقع گشنگی بیشتر بود یا سیری 

...مامان من هیچ علامتی جز درد نداره

میشه شرح حال بدی چطور بودی ؟ مثلا موقع گشنگی بیشتر بود یا سیری  ...مامان من هیچ علامتی جز درد ...

حآلت تهوع ضعف و بی حالی شدید تب و لرز 

برا بعضیا درد بیشتره من زیاد درد ندارم بیشتر ضعف و بی حالیم اذیتم میکنه جوری ک گوشی رو هم نمیتونم دست بگیرم 

نگران نباش چیزیش نیس بیخود خودتو نگران میکنی 

من خیلی وسواس دارم و هر لحظه میشینم به چیزای خطرناک فکر میکنم با وجود اینکه آزمایش و آندوسکوپی دادم و گفته بود که چیزیم نیس 

تو کل عمرم تاحالا یه بار هم معدم درد نداشت ولی الکی استرس میگیرم خب چون بابام هم سرطان معده گرفته بود

درکل الکی فکر میکنم یا مثلا یه لحظه میگم واي نکنه میخوام سکته کنم درحالی که اکو دادم گفتن قلبت سالمه و الان بخاطر این ویروس یه خرده قلبم درد میگیره و قفسه سینه

درکل ایشالا هم مامانت و هم من سریعتر خوب بشیم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید