2777
2789

خدا بهتون صبر بده

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حال خیلی از جوونای ایرانی همینه

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

کاش یه مرفه بی درد بودم

کاش

یکم زمان بده ب خودت برای حالت گریه کن ناراحت شو غمگین باشه اما ی تایمی نه تمام زمان عزیز

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
هرچی گریه میکنم تموم نمیشه 😭😭واقعا بریدم یعنی دیگ نای ادامه دادن ندارم

ب این فکر کن که همه آدمیان این جهان مشکل بدبختی ...دارن اون آدمی ک موفق شده عالیه زندگیش ی روزی باور کن بدبختی زیادی داشته اینکه انتخاب کنی باخت بدی زندگیتو یا مبارزه کنی برای خودتو زندگیت تصمیم گیری با خودت عزیزم 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز