2777
2789
عنوان

وای🔞🔞🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 32 پست

به زبون و پرستیژ باشه همه دوست دارن دکتر بشن ولی هرکی یه استعدادی داره .دختر من به هنر علاقه داشت رفت گرافیک .خیلیا رو دیدم جلوی بچه ها رو میگیرن که حتما باید ریاضی یا تجربی بخونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکاپ الکی خو  تجربی پرستیژ داره چجور برم میکاپ

در حال حاضر الان جامعه رو که ببینی اکثرا طراح لباسا و میکاپ آرتیست های حرفه ای ان که  پرستیژ دارن کی دکترو میشناسه؟

هرچی دکتر عمومی بوده شدن فیلر زن 

انقدر خودتو اذیت نکن و عمرتو هدر نده پشت کنکور ها

عاااالی . یعنی اکثر تحصیلکرده ها اگه برگردن به عقب میرن دنبال یکی یا چندتاشون 🤩

دقیقا خواهرم رشتش ریاضی بود الان میگه ریاضی بردم نخورد کاش یه رشته مهارتی میرفتم

خودمم دنبال اینم دخترم بره انسانی درکنارش بره خوشنویسی

کامپیوتر و خیاطی مربیگری دانشگاه قبول شد چه عالی نشد میفرستمش اینا رو بره

البته الان هفتمه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
نمیشه من حتا پاس نمیسم

‌چ ااصرای که تجربی بخونی که چی دکتر بشی. 

من تجربی بودم دکتری فیزیولوژی گیاهی گرفتم و بی کارم. 

عاشق خیاطی کنم خیاطی یه صنعته هیچ وقت از مد نمی افته هر روز هم جدیدتر میشه در آمد بالا پرستیژ بالا شاخه های متنوع. 

من حرفه ای خیاطی می کنم فقط برای خودم و لباسام واقعا خاصه. و متفاوت تر از اطرافیانم میخونم. 

خیاطی ساده نیست شاید به اندازه خوده تجربی مطلب یادگرفتن داره باید بتونی حفظ کنی تجزیه و تحلیل کنی! 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94