2777
2789
عنوان

همستر کمبات

747 بازدید | 48 پست

دوستان اگه براتون سواله این چیه که این روزا دست همه هست و همش ازش میشنوید

لینکش رو تو کامنت براتون میذارم تو تلگرامتون کپی کنید

ربات همستر براتون باز میشه عضو بشید و سکه جمع کنید

ممکنه این سکه ها بعدا مثل نات کوین که ربات کشابهی بوده بعد ها تبدیل به ارز بشه و ممکن هم هست نشه

میتونید اگه دوست دارید شانستونو امتحان کنید

واقعا فکر نمیکنید ک دارید چیکار میکنید؟؟؟؟

همه جای دنیا میدونن ک استخراج ارز دیجیتال با برق انجام میشه ک مصرف خیلی بالایی داره شما با هربار انگشت زدن این مصرف برق از باطری گوشیت میگیری بعدشم ک باطری گوشیت به فنا رفت میزنی تو سر خودت میری پول میلیونی میدی گوشیتو عوض میکنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر نمیکنید ک دارید چیکار میکنید؟؟؟؟ همه جای دنیا میدونن ک استخراج ارز دیجیتال با برق انجام م ...

والا من الان دیگه خیلی انگشت نمیزنم

فقط کارت هرروزو پیدا میکنم و روزی پنج میلیون کوین میده.پروفیتمم بالا رفته خودش روزانه سکه میده.دیگه نیازی به ضربه زدن نیست

نگووو🥴💔

فک کردین واقعا رایگانه؟؟؟؟

اگه باطری گوشی براتون رایگانه خب سکه جمع کنید چون کسی ک این برنامه طراحی کرده مغز متفکر بوده ک چجوری واسه استخراج ارز از باطری میلیون ها گوشی استفاده کنه

والا من الان دیگه خیلی انگشت نمیزنم فقط کارت هرروزو پیدا میکنم و روزی پنج میلیون کوین میده.پروفیتمم ...

قسمت دعوت دوستان رو چطور میزنید؟

چیکار میکنید؟

من از اینوایت فرزند، به حساب دوستی فرستادند

اون دوست هم نصب کرده

اما

در لیست نمیاد؟

الان دومی نفر هم به همین روش نصب کنه؟

میخواهیم کارت باز شود

فک کردین واقعا رایگانه؟؟؟؟ اگه باطری گوشی براتون رایگانه خب سکه جمع کنید چون کسی ک این برنامه طراحی ...

لازم نیس همش ضربه بزنی راه های دیگری هم هست واسه زیاد شدن سکه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
والا من الان دیگه خیلی انگشت نمیزنم فقط کارت هرروزو پیدا میکنم و روزی پنج میلیون کوین میده.پروفیتمم ...

مهم اینه چندساعت تو اون برنامه باشی ک از باطری گوشی تغذیه کنه مهم نیس داخلش چیکار میکنی فقط باید اون برق لازم بگیره تا ارز استخراج بشه کسی ک این برنامه طراحی کرده یه مغز متفکره ک از میلیون ها گوشی استفاده میکنه تا ارز استخراج بشه

فک کردین واقعا رایگانه؟؟؟؟ اگه باطری گوشی براتون رایگانه خب سکه جمع کنید چون کسی ک این برنامه طراحی ...

یعنی پولی در کار نی؟ از کجا مطمئنی؟ ما همه از بی پولی و بدبختیمونه این کارا میدونی ک😭😭😭😭