2777
2789
عنوان

🔴میلیاردر شدم

288 بازدید | 11 پست

بچه ها ناتکوینو یادتونه همه میگفتن الکیه ولی اونایی که بازی کردن پولدار شدن؟ الان جایگزینش اومده که بدون هیچ سرمایه اولیه ای و کاملا رایگانه و قیمتش ۱۱تیر اعلام میشه و من ۳۰ ملیون تا توکن دارم و امیدوارم بتونم قیمت خوبی بفروشم

هر کی میخواد میتونم بفرستم براش

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچها خیلی تحت فشاریم  تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در ...

انشالله عزیزم .من چندروز دیگه عازم کربلام اگه یادم موند اونجاهم واست دعا میکنم گلم

انشالله عزیزم .من چندروز دیگه عازم کربلام اگه یادم موند اونجاهم واست دعا میکنم گلم

عزیزم تو رو خدا پیام بالاییمو یه جا بنویس ببر با خودت تو حرم دعام کن خیلی تو شرایط سختی هستیم😭😭🙏ممنون میشم خیلی داریم عذاب میکشیم😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭