2777
2789
عنوان

فمنیسم

639 بازدید | 61 پست

آقا من فمنیسم نیستم از این چیزام متنفرم حالمم بهم میخوره 

ولی باید به حقوق زن احترام گذاشته بشه 

به حرمت زن باید احترام گذاشته بشه

اینا تفمرات شخصیم هست

ولی تویی که فمنیسم هستی 

بابا به پیر به پیغمبر ما هممون گرگ نیستم که آره بدم هست ولی ما مرد خوب هم داریم بخدا ولی تو هممون رو خطاب میکنی (نر ایرانی) 

ما هم غرور داریم شخصیت داریم انسانیم چون هم جنس شماها نیستم که قرار نیست همش بهمون توهین کنین

❌خانوما درخواست دوستی ندن❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سری ۱۶ ساله که حس میکنن خیلی میفهمن و بقیه عقب موندم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

در اصل فمینیست هست. فمینیسم اسم مکتبشه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

وقتی میگه نر ایرانی صرفا نر های ایرانی منظورشه 

نه اقایون متحرمی مثل شما:)) 

چرا به خود میگیرین؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

ما مگه حقی هم داریم که احترام بزارین؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

متاسفانه مسیر فمینیسم ها هم کج شده  زدن تو کار زن سالاری و مرد ستیزی درحالی که اصلا موضوع حقوق ...

دقیقا 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)