2789
عنوان

زدن پوز جاری😁😁😁

989 بازدید | 60 پست

سلام دیشب خونه جاریم شام دعوت بودیم.مرغ و قورمه .سالاداندونزی ژله درست کرده بود.خانواده شوهرمم بودن.فردا شام خونه ماهستن چی بپزم ؟فست فود دوست ندارن میخوام پوز جاریمو بزنم خیلی از خودش تعریف میکنه...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا حس میکنم فردا از غذات مو درمیاد ☹️🤷‍♀️البته خدانکنها

😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
هیچی درست نکنی بهترین گزینه هست شوهرت شام بگیره از بیرون توام پاهات بنداز رو‌پاهات 😍

فکر میکنن آشپزیم خوب نیست.همش دستپخت جاریمو تعریف میکنن.منم میخوام یه چیز خوب درست کنم.

نظرم اینه عزیزم شما در حد توانتان آشپزی و پذیرایی کنین

مسابقه که نیست باهم دوست باشین

میتونین مرغ بزارین یا قیمه،سالاد ماکارانی هم خوبه در کنارش اگه میخواین چند مدل باشه

بستنی و شربت خنک هم خوبه قبلش یا بعد غذا

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

این همه زحمت کشیده ....چقدز بده این حس ها

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞