2777
2789
عنوان

باهمستر پنج میلیون دراوردم😀

236 بازدید | 9 پست

چرا اینچیزا رو باور میکنید یکی پول دربیاره نمیاد بهتون بگه که😐

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

همسنرهنوزلیست نشده کسی ادعاکنه پول دراورده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسنرهنوزلیست نشده کسی ادعاکنه پول دراورده

درکل گفتم چرته 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

اون ۳ تا کارتو میگن‌وگرنه هنوز لیست نشدع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
همستر هنوز لیست نشده واسه همین باور نمیکنیم  اون پنج میلیون هم تعداد سکه ایه ک هرروز میده با س ...

درکل چرته محضه

شما وقتی اطلاعاتت پایینه نظر منفی نده نات کوین یمدته لیست شده پول خوبیم  مردم بدست اوردن من خودمم داشتم

ولی فقط اینکه این ایردراپ واقعا مثل نات یا نه  وقتی تموم بشه مشخص میشه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

شما وقتی اطلاعاتت پایینه نظر منفی نده نات کوین یمدته لیست شده پول خوبیم  مردم بدست اوردن من خود ...

ببخشیدمن همسترو که نصب کردم فیلترشکنم دیگه کارنمبکنه ازاونه؟بعد ده میلیون سکه به نطرت چقدرپول میده ؟

ببخشیدمن همسترو که نصب کردم فیلترشکنم دیگه کارنمبکنه ازاونه؟بعد ده میلیون سکه به نطرت چقدرپول میده ؟

من نمیدونم دلیلشو 

واینکه قیمتش بعداز لیست شدن مشخص میشه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

هرکی خواست این رو توی تلگرام کپی کنه و کلیک کنه 

https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId5928505222

بعد بازیو شروع کنه و ۵۰۰۰ تاهم از این لینک میگیره

دیگه راست و دروغش بعدا معلوم میشه...

نات کوین واقعی بود اخر پول شد...اینم ببینیم چی میشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...