2777
2789

حال روحیم اصلا خوب نیس

نصف امروزو هی زندگیمو مرور کردمو گریه زاری

مادرمم اصلااا بهم اهمیتی نمیداد صدای گریه هامو میشنیداا ولی با انزجار و بی تفاوتی رد میشد از کنارم...

این ب کنار

جایی دعوتیم موندم برم یا نه

اصلا حوصله پاشدن و اماده شدن ندارم جایی ک دعوتیم جای شلوغیه همه هم اشنا خوبیت نداره اونجا بی حوصله و ناراحت ظاهر شم از یه طرفم نرفتنم باز صورت خوشی نداره

چیکار کنم🙂

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناراحت باشم جای هم برم ساکتم نمیتونم حرف بزنم وازاونجای که پرحرف وشلوغم همه میفهمن هی میگن چی شده چراساکتی 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

من جات باشم میرم لااقل دونفرو میبینم حال و هوام عوض میشه ی ذره فکرم ازاد میشه

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
خونه‌کسی نمیتونم این‌مواقع  برم‌چون همه میفهمن از حال نزارم  وبعدم‌بی طاقت میشم

دقیقا..‌ من حالت صورتم داد میزنه یطوریم هست

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

اتفاقا حال روحیم خوب نباشه باید برم بیرون... وگرنه بیشتر عصبی میشم و حس فشار رو قلبم دارم... احساس مریضی میکنم

پاشو برو بیرون ولش کن، زندگی همه گَندو مزخرفه هرکسی یه جوری، مدلش فرق داره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من جات باشم میرم لااقل دونفرو میبینم حال و هوام عوض میشه ی ذره فکرم ازاد میشه

اونجا مادرمم هس همین وجودش نمیزاره حال و هوام عوض شه خودمم حال خوشی ندارم میترسم برم اونجا طاقت نیارم

اتفاقا حال روحیم خوب نباشه باید برم بیرون... وگرنه بیشتر عصبی میشم و حس فشار رو قلبم دارم... احساس م ...

من همش ب این فک میکنم صدای گریه هامو میشنید ذره ای اهمیت نمیداد این موضوع بشدت حالمو میگیره

اونجا مادرمم هس همین وجودش نمیزاره حال و هوام عوض شه خودمم حال خوشی ندارم میترسم برم اونجا طاقت نیار ...

خب خونه بمونی چیکار کنی؟من تو این مواقع خونه بمونم دیوانه میشم🥲

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶