2777
2789

واقعی اگه ۲۰ کیلو هست ببر منم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به ضعف اعصاب بی هوشی ریزش مو!!!

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

با اجازه استارتر عزیزم💓

دوستان بنده معلم زبان انگلیسی هستم 

کلاس آموزشی زبان انگلیسی به صورت مجازی دارم.

اگر علاقه مند به زبان انگلیسی هستید و مشکل مالی دارید

می تونید با من به صورت مجازی با [پایین ترین] همراه بشید و یاد بگیرید. (هر ترم عمومی) آموزشگاه در حال حاضر ۶۰۰ هزار به بالا هستش.

اما بنده (هر ترم خصوصي ) رو از زبان آموزانم ۲۵۰ هزار تومان میگیرم که بتونند شرکت کنند و مشکل مالی از بابت پرداخت نداشته باشند.

👌اینجوری می تونید ترم به ترم با من جلو برید و بعد از یکسال خیلی راحت مکالمه انگلیسی داشته باشید.

من دوست ندارم کسی از بابت نداری و ... نتونه به کلاس مورد علاقه اش برسه و آموزش ببینه.

✅️کلاس خصوصی (ساعتی) هم داریم، اون هم ساعتی ۵۰ هزار تومان🙏

🙏 شماره ارتباط: ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵ 

پیام بدید

یعنی بیست روز فقط آب بخوریم؟؟؟؟؟؟؟ 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

همچین رژیمی اشتباس خیلی از دکترا و متخصص تغدیه ها تاییدش نمیکنن.یعنی چی فقط اب بخوری اگه ضعف کردی یه قاشق عسل

خاله من این رژیمو گرفت بیهوش شد!

ضمناا شما نمیتونین تا اخر عمر اب بخورید تا شروع کنی به برنج و نون و... حتی به مقدار کم.دو و یه برابر وزنتون برمیگرده.

تروخدا یکم فکر کنید تحقیق کنید خودتونو  بدبخت نکنین

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!