2777
2789
عنوان

بهم زور میکن

92 بازدید | 5 پست

زن مدیرمدن ارشده خواست راهنماییش کنم پروپوزالشو قبول کردم براش بندیسم

مدیرمون ادم خوبیه وای زنش هی میره ناز میکنه میگ دیر انجامش داد چرا خبری ازش نیست ومن بنده خدا شب و روز دارم براش مینویسم اونم با ورد گوشی چون لپ تاپ ندارم

الاند۱۶ صفحه نوستم میگه باید بین ۲۰ تا ۳۰ صفحه باشه بش گفتم استادتون سواد نداره پروپوزال استانداردش ۱۲ صفحس الان دوباره به مدیرم میگه من اینجور گفتم

بخدا یه شرایط سختی گیر کردم که نه میتونم غر بزنم میر میگه 

مثل حمال هم براش دارم مینویسم نگاهش از بالا به پایینه بهم هی میگه خانم بترکی زودتر بنویس

البته تشکر همدمبکنه ولی غر زدنش روم خیلی زیاده 

چهارشنبه برم محل کار بگم لپ تاپشو بیاره چون با گوشی چشمام ۲۵ درصد ضعیف شد براش 

بنظرتون مدیرمون نمیگه چرا میخای بیای محل کار ابروش پیش بقیهرمیره بدنر باخام بد نمیشه همکاراش بفهمن زنش بلد نیست من دارم کارشو انجام میدم؟؟؟؟

بخرا خسته شدم سرزبونم ندارم منت بزارم با بگم چشما بخاطر شما ضعیف شده

از وقتی کار همسرشو گرفنم بیشتر باهام بد شده فکردمیکنهدمن از دل و جون واسش وقت نمیذارم یا کوتاهی میکنم

چارهدچیه

والا چی‌بگم

میتونی از حقت‌محترمانه دفاع کنی 

مگه نوکرشی

ی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو  بگو سرکار کاراشو انجام میدم ت و خونه برای خانوادس  هم کار کنی هم تو خونه حمالی ...

کارمون تعطیل شده ولی من بحاطر کار زنش برم محل کار همکاراش میفهمن زنش بلدنیس من دارم براش مینویسم 

بنظرت مدیره طلبکار نمیشه چرا اومدی ابرومو ببری

کارمون تعطیل شده ولی من بحاطر کار زنش برم محل کار همکاراش میفهمن زنش بلدنیس من دارم براش مینویسم&nbs ...

اها خب نه 

بگو لب تاپو بیار خونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا