2777
2789
همینکه هی میخونی و انتظار خیلی فراتر از توانت از خودت داری

وای اره😲

چیزیه که همه بهم میگن😯

الهی به حق امام حسین هرچیزی میخوای به صلاحت بشه من خیلی پروو شدم اگه چیزی بود خیلی به کمکت نیاز دارم تگت میکنم ممنون عزیز دلم

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون قسمت های که موقع خوندن روشون زوم‌کردی و یکم سختت بود رو یک‌دوری دیگه بخون،بقیه کتاب و نیازی نیست ...

ایلماه بنظرت من چندکیلوام؟چاق تر شدم از اون سری یالاغرتر

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ممنون از دعای خیرت اسی

ببخشید یه سوال دیگه من باکی ازدواج میکنم؟بدنسازه؟ممکنه اسمش ماهان یا سالار باشه؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

به احتمال زیاد جدا میشه و الان وضعیت خوبی نداره ممکنه تا چند وقت دیگه که خودش رو جمع و جور کرد پا جل ...

انقدر با خدا صحبت میکنم،،دلم پیشش هست

از اینور یه خواستگار فامیل نزدیک هم هست،دلم نیست

یه بار جدا شدم،،خانواده که هی میگن بش فکر کن،،ای کاش

اون زودتر پیشنهاد بده،،حست چیه گلم؟

یکوچولو وزن اضافه کردی که با ورزش اوکی‌میشه

مثلا چندکیلو؟48بودم بنظرت 55شدم؟

خودت رو بیشتر نشونش بدی و استعداد ها و خوبیاتو نمایان کنی،اگه دیر بجنبی دیر میشه،مامانش تو فکرش هست ...

وای من اصلا بلد نیستم چیکار کنم رابطمون خیلی رسمیه 

تازه میخواستم کلا ارتباطمو باهاش قطع کنم چون هرچی صبر کردم هیچی نمیگه 🥲😅

اگه پیشنهاد بده من جواب رد بدم بیخیال میشه ؟ 

.

ممنون از دعای خیرت اسی

ایلماه من کی ازدواج میکنم چجوریه ادمه اسمش چیه

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛