2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خبر نداره و ممکنه دودل باشه اگه خودتو بهش ثابت نکنی پیشنهاد نمی‌ده ،خامواده پسر راضی اما تو یکم س ...

چه کار باید بکنم که پیشنهاد بده ؟به نظرت احتمالش هست باهاش ازدواج کنم ؟ 

راسته مامانش خواهرزادشو واسش انتخاب کرده اونم دودله ؟ 

.

عزیزم میشه لطفا بگی ا چجور ادمیه؟ کی ازدواج میکنم؟ کنکورم چی میشه

آدم بدی نیست اما با روحیاتت سازگار نیست ،کنکورت بد پیش نمیره اگه مشغله های فکری تو بزاری کنار بهترینها برات رقم میخوره و تا دو سال دیگه ازدواج میکنی 

چه کار باید بکنم که پیشنهاد بده ؟به نظرت احتمالش هست باهاش ازدواج کنم ؟  راسته مامانش خواهرزاد ...

خودت رو بیشتر نشونش بدی و استعداد ها و خوبیاتو نمایان کنی،اگه دیر بجنبی دیر میشه،مامانش تو فکرش هست ولی هنوز چیزی به خواهرزاده نگفته اما پسرشو در جریان گذاشته اونم‌ نخواسته رو‌حرف مامانش حرف بیاره

مصحح خوبی بهش خورده و با دست باز صحیح میکنه

در حد چند بهم میده؟ 

تورو خدا بگو عملکرد امسالم توی امتحتنا خوبه یا نه؟ 

از اینجابه بعدو خوب میارم

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

در حد چند بهم میده؟  تورو خدا بگو عملکرد امسالم توی امتحتنا خوبه یا نه؟  از اینجابه بعدو ...

متوسطه اگهدتلاشت رو بیشتر کنی خیلی خوب میشه،از اینجا به بعد و‌یکم‌خسته میشی اما اگه جا نزنی خیلیییی برات خوب میشه

متوسطه اگهدتلاشت رو بیشتر کنی خیلی خوب میشه،از اینجا به بعد و‌یکم‌خسته میشی اما اگه جا نزنی خیلیییی ...

چی نمیزاره تلاش بکنم؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

ممنونم♥️♥️حس جانم خیلی دعام کن♥️♥️ نمرم امسال کم میشه؟ کی میاد باهام؟

؟؟حس جونم ببخشید خیلی پرسیدم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

با این ازدواج میکنم یا یکی دیگه♥️

؟؟♥️♥️ببخشید

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته