2777
2789
میگم کسی هست بهم علاقه داشته باشه یا بهم فکر کنه و مثلا یجورایی تصمیم داشته باشه بیاد جلو؟ در موردش ...

آره عزیزم یکی هر شب بهت فکر می‌کنه و تا چند وقت دیگه پا می‌ذاره جلو الان شرایط خانوادگی خوبی نداره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره عزیزم یکی هر شب بهت فکر می‌کنه و تا چند وقت دیگه پا می‌ذاره جلو الان شرایط خانوادگی خوبی نداره

عزیزم میتونی بهم بگی الان چرا هیچی نمیگه منتظر چیه 

کار دارع؟

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

ماه تولدم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
چشممم😁 میخوام کلا اف بزنم این یکسال رو رو هدف خودم تمرکز کنم بنظرت اون قبول میشه رتبه ع ...

شما خودت اردیبهشتی 

ماه تولد اونم بگو تا بهت بگم به دردت میخوره یا نه

🍦Ice cream chillin chillin Ice cream chillin🍦

امتحانت و هبفده میشی اگه دوره نکنی کمتر از هیفده میشی و اگه دوره کنی بالای هبفده

مرسی توروخدا بگو چند درصد فرهنگیان قبول میشم

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛