2777
2789
خانواده در حد متوسطن،یک‌ماه دوری کن تا حساب کار دستش بیاد و فقط به فکر موفقیت اون‌نباش خودتم بچسب به ...

چشممم😁

میخوام کلا اف بزنم این یکسال رو

رو هدف خودم تمرکز کنم

بنظرت اون قبول میشه رتبه عالی؟

توروخدا بگو

اخرش همو میبینیم یا ادم نیست؟

کلا ادم زندگی منه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به احتمال زیاد جدا میشه و الان وضعیت خوبی نداره ممکنه تا چند وقت دیگه که خودش رو جمع و جور کرد پا جل ...

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه و شغلم و شغلش، امین و ماهان درموردم چی فکر میکنن؟ لطفااا جواب بده عزیزم❤❤❤

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

به احتمال زیاد جدا میشه و الان وضعیت خوبی نداره ممکنه تا چند وقت دیگه که خودش رو جمع و جور کرد پا جل ...

انقدر با خدا صحبت میکنم،،دلم پیشش هست

از اینور یه خواستگار فامیل نزدیک هم هست،دلم نیست

یه بار جدا شدم،،خانواده که هی بش فکر کن،،ای کاش

اون زودتر پیشنهاد بده

نه دلش یکم دوستت داره اما دودله و نمیدونه چطور آدمی هستی برای همین احتیاط میکنه،اگه‌کمی بیشتر براش ش ...

منوو بگو برم خونم امشب یا نه؟ 

شوهرم پشیمون شده از رفتارش و دعوامون؟ 

میشه بگی من چی قبول میشم کنکور تجربی رو؟ 

روز های خیلی خوبی تو راهه... 🧡🌈🌱... خدایا شکرت🦋
امتحان چی داری رشتت چیه دقیقا ؟

فلسفه انسانی

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بینشون،هجده و خورده ای،،اگه تایم خوندنتو بیشتر کنی احتمال داره قبول بشی ،بیشتر تست بزن

یعنی احتمالش کمه😟

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

خانواده در حد متوسطن،یک‌ماه دوری کن تا حساب کار دستش بیاد و فقط به فکر موفقیت اون‌نباش خودتم بچسب به ...

چشممم😁

میخوام کلا اف بزنم این یکسال رو

رو هدف خودم تمرکز کنم

بنظرت اون قبول میشه رتبه عالی؟

توروخدا بگو

اخرش همو میبینیم یا ادم نیست؟

کلا ادم زندگی منه؟