2777
2789
عنوان

بحث منو نامزدم

247 بازدید | 11 پست

چندروز پیش با نامزدم جرو بحث کردیم ک تودعوا هی گفت الان انقدر آزارت میدم نتونی بری درس بخونی ،من واسه ازمون وکالت میخونم ،امروز زنگ زد صحبت میکردیم گفتم فلان وکیل که مجرده آقا هست و میخاست قبلا بامن باشه و نامزدم اینو میدونست ،گفتم اون آقا خیلی تشویقم میکرد دوست داشت وکیل بشم گفت هیچکی اندازه من دوست نداره تو وکیل بشی و جوریکه اگه وکیل بشی به محض قبولی بهترین کادورو میخرم واست ،

خب

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مثلا اینارو بهش میگی که چی بشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

این حرفو نزن به هیچ عنوان ببین ممکنه یکی دوبار اول بخاطر حسادت حذبت بشه اما برای سری های بعدی یا انگ ... بهت میچسبونه برای ارضا حس تحقیری که بهش میدی یا اینکه کلا بیخیالت میشه کلا نباید با غرور مرد بازی کرد ربطی هم به فرهنگ و ... نداره تو ژنشونه

فکرکنم ناراحت شد و قطع کرد 

طبیعیه ناراحت بشه حس حسادت مردانه خیلی بیشتر از زناست و عواقب بدتری هم داره هیچوقت دیگه اینکارو نکن دوست دختر دوست پسر نیستین که شوهرته ممکنه حتی خدای نکرده بعدا تهمت هم بزنه خودش میدونه تهمت الکیه ها ولی میگم برای ارضا حس خود تحقیریش