2777
2789
عنوان

حق با کیه

133 بازدید | 11 پست

خانما، مامانم برام داره سیسمونی آماده میکنه، خونه خودشونه وسایلش، امروز خواهرم اومد دید، وسایل رو دست بچه یکسالش میداد اونم هی یکیو دهن می‌کرد، لباسای نوزاد رو خیس و آب دهنی کرد، بینی بچه هم پایین اومده بود لباسا خیس شد، مامانم به قدری مرتبه که خدا میدونه لباسارو با یه نظم خاص تا میزنه، ولی خواهرم انگار ن انگار، گفتم لباسارو بگیر کثیف میشن هیچی نگف الکی تا زد انداخت پلاستیک داد دست بچش، منم رفتم گرفتم، بچه هم گریه کرد خواهرم بلند شد لباس پوشید قهر کرد رفت خونشون، حق داشت ناراحت بشه؟ 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

به جای اینکه با حالت دعوا بگیری یه اسباب بازی میدادی به بچه 

باهاش باز یهم‌میکردی بعد از دستش میگرفتی

خواهرتم خیلی لوسه :/

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بعدن خودت میشستی با آب و صابون بچه تو آفتاب پهن میکردی 

لباس که آب بخوره که اون حالت نوییش از بین میره 

باز خانواده شوهرم هزار و یک جور حرف میزنن 

لباس سیسمونی بود

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
چه خاله بی احساسی

من؟ 

به جای اینکه با حالت دعوا بگیری یه اسباب بازی میدادی به بچه  باهاش باز یهم‌میکردی بعد از دستش ...

وسیله دادم ولی گیر داده بود به همون پلاستیک لباسا 

اره من بچه خواهرم که میاد دلم ضعف میره  نمکدونمون رو شکسته بود دستاشو بوس میکردم و ذوقش میکردم ...

حتی اگه مادرت که دستش تنگه ذره ذره جمع کنه برای بچت لباس بخره تا تو سیسمونی سرت جلو خانواده شوهرت پایین نباشه و خواهرت همه اینارو بدونه لباسا و وسایلا رو بریزه وسط تو دست و پای بچش اونم همشو تفی کنه؟؟؟ 

چرا آنقدر نسبت به بچه گارد گرفتی اون همش یکسالشه

نسبت به بچه گارد نگرفتم از خواهرم ناراحتم که خودش میدونه با چ زحمتی مامانم داره سیسمونی درست میکنه اون وقت قشنگ با خیال راحت لباس رنگ روشن رو داده دست بچش اونم آب بینیش ریخته و لباس رو تو دهنش کرده هم آب دهانش مالیده شد هم آب بینی... 

من اگه میبودم سریع لباس رو از بچم میگرفتم و حواسشو پرت میکردم لباسارو جمع میکردم.