2777
2789

اما  دستم نخورد

از دستی  ویدو فرستادم
اما نمیدونه دارم زیرکی پیش میرم  دلم   میخادش ـ اون التماس میکنه ک با من باشه   البته قبلا  میگفت بمون
 نا فیلم فرستادم   گفتم وای ببخش دستم خورد  گفت سلام خوبی این چیه اونوقت گفتم معذرت میخام.
  گفت منو خوشحال کردی
 گفت چی شد یادی از ما کردی
 گفتم حواسم نبودستم خورد ـ گفت این ویدو از طرف گوشی شما باعث خوشحالی منه
 و  بهم گفت با من قهری؟
 گفتم ن ـ گفت چ خبرا ـ گفتم سلامتی ـ
دیگ  پاک کردم چت هارو   نمیدونم سین زد یا نزد   ولی بازدیدش   ساعت سه بود

چ کار کنم ک ازم بیشتر خوشش بیا 

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐

ارزش خودتو اینقدر پایین نیار

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چتا رو پاک کردی عمرا اگ دیگه بهت محل بذاره

اخه من پیام های اون و خودم پاک نکردم من کلن  پیامی ک رد دادیم  رو صفحه بود پاک کردم
ـ😭

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

لنتی میدونه از عمد فرستادی اصن مگه میشه ))) 

و چتا رو ک پاک کردی دیگه بدترررر 

ببین مثلا اخر هفته ها مسیج بده اخر هفتت چطور بود؟ امروز خوب بود؟ مثلا بهش بگو ی فیلم معرفی کنه بعد فیلمه رو ببین نظرت رو بهش بگو اینجوری خیلی بهترههه 

اینقدر سمی نباششش

اگر میخوایش اوکی بده و گرنه بااین کارات  فقط از چشم میوفتی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اخه من پیام های اون و خودم پاک نکردم من کلن  پیامی ک رد دادیم  رو صفحه بود پاک کردم ـ😭

عزیزم ایقدِ چیپ نباش

اگ چتا رو پاک میکنی حداقل برا خودت پاک کن ن جوری ک برا اونم حذف شه

موش و گربه بازی نکن اگ میخوایش اوکیش کن اما این رفتاراتو بذار کنار

لنتی میدونه از عمد فرستادی اصن مگه میشه )))  و چتا رو ک پاک کردی دیگه بدترررر  ببین مثلا ...

باش