2777
2789
عنوان

واقعا شکست ؟

76 بازدید | 6 پست

دو هفته پیش باشگاه بودم موقع فایت یکی از انگشتام ضربه دید اوایل چیزی حس نکردم اما کم کم درد گرفت ، مامانم دید خیلی نمی تونم ازش استفاده کنم، بعد گفت چی شد و اینا  ،گفتم تو باشگاه ضربه خورد اصرار کرد بریم دکتر ،گفتم موقع امتحاناته اصلا ، خودش خوب میشه چیزی نشد ، الان انگار کج شد 😐 خودم دقت نکردم ، دوستان دیده بودن بهم گفتن ، ممکنه شکسته باشه ؟الان بد جوش خورد یعنی؟😑 میشه بعد حوش خوردن کاریش کرد؟

آخه مربیم هم رفته بود مسابقات دماغش ضربه دیده بود ، اون موقع دکتر نرفت گفت چیزی نیست و اینا  رفت دماغشو عمل زیبایی کنه چندماه پیش  دماغش شکسته بوددد ،دکتر به مادرش گفت تو چه مادری هستی متوجه نشدی دماغ بچت شکست ،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون موقع می‌رفتی دکتر عکس می انداختی خیالت راحت باشه  الآنم برو خدا نکرده اگر شکسته باشه و کج ...

جرعت عمل ندارم حقیقتا ، اب کاش همون اول میرفتم😶، ولی مگه نمیگن اگه شکسته باشه دردش غیر قابل کنترله؟یعنی ممکنه شکسته باشه؟

جرعت عمل ندارم حقیقتا ، اب کاش همون اول میرفتم😶، ولی مگه نمیگن اگه شکسته باشه دردش غیر قابل کنترله؟ ...

نه گاهی یه ترک کوچیک هست به اصطلاح میگن استخوان مو برداشته نتیجتا در عکس مشخص میشد 

الان هم بنظرم اگر واقعا حس میکنم کج شده برای اطمینان برو یه عکس بده ببین شاید اصلا هیچکدوم از این موارد نیست

ممنون😶

اره کج جوش خورده اشتباه کردی نرفتی الانم برو برادر منم همینجوری شد الان فقط حرص میخوره چون انگشت دستش کج جوش خورده

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍