سمانهههجووون مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 146 عنوان ی سوال کسایی ک ژل لب زدن 97 بازدید | 8 پست میشه به جای نیم سی سی ژل لب ۷۵ درصد بگی برات بزنه ؟ 1403/03/15 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3865 اره میشه البته خیلی جاها که فیلر خوب و پک یک سیسی داره نمیزنن و همون یک سیسی میزنن ضمنا زیر یک سیسی هیچی رو لبت بعد یکماه نمیمونه نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
سمانهههجووون مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 146 اره میشه البته خیلی جاها که فیلر خوب و پک یک سیسی داره نمیزنن و همون یک سیسی میزنن ضمنا زیر ی ... خوب ترمیم میکنم بعدشم من فقط لب بالا رو مبخام ۷۵ درصد بزنم بازم هیچی نمیمونه؟
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3865 خوب ترمیم میکنم بعدشم من فقط لب بالا رو مبخام ۷۵ درصد بزنم بازم هیچی نمیمونه؟ چرا میمونه اگه فقط بالاس نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3865 خوب ترمیم میکنم بعدشم من فقط لب بالا رو مبخام ۷۵ درصد بزنم بازم هیچی نمیمونه؟ بعد یه چیز هم هست اگه دکترت وارد باشه به هسچ عنوان ترمیم نمیخواد نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد