2777
2789

نه چرا باید بدونه

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
نه چرا باید بدونه

من یه بار داشتم اینجا میچرخیذم یهو دیدم داره میاد یهو هول شدم استرس گرفتم از برنامه اوندم بیرون 

بهم شک کرد هر قدر گوشیمو گشت پیدا نکرد🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار داشتم اینجا میچرخیذم یهو دیدم داره میاد یهو هول شدم استرس گرفتم از برنامه اوندم بیرون  ...

😂😂😂😂😂بهشون نگو اصلا چی میخوان بدونن

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
اون روز کل روز هم از استرس لرزیدم هم دل درد گرفتم🤦🏻‍♀️

حرفی نزد بهت😂😂😂

حرفی نزد بهت😂😂😂

نه فقط یه دو ساعتی گوشیمو گشت البته گوگلمو دید ک نی نی سایت چیه گفتم یه سایت خدارو شکر ک نرف تو🤣😂اون موقع ام ذاشتم با یه بنده خدایی خصوصی حرف میزدم

نه فقط یه دو ساعتی گوشیمو گشت البته گوگلمو دید ک نی نی سایت چیه گفتم یه سایت خدارو شکر ک نرف تو🤣😂ا ...

وااای😂😂😂😂