سلام خوبید خانمها من 12 ساله باردار نشدم، یه مدته دوماه میرم دکتر، من 9 روزه عقب انداختم تو سیکلم که روزه تخمک گزاری بوده یه روز نزدیکی داشتم و نشونه های تخمک گزاری ترشح که اصلا نداشتم چندسال رو همون شبا داشتم، البته تحت نظر دکتر برای من دارو و اورلوژ هم برای همسرم دارو نوشت، البته فرتی بیوتیک هم داده که ماله فعال کردن تخمکهاست فکر کنم تاثیر اونه، البته چندروز پیشا بی بی زدم منفی شد نمیدونم بازم صبر کنم یا برم دکتر، البته علائم بارداری ندارم اصلا، البته من ذخیره تخمدانم پایینه، امروزم یکم ت ر ش ح سفیده داشتم نمیدونم میتونه از علائم بارداری باشه یا نه
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ع ی ک بی بی یه هفته پیش زدم منفی بود، آخه من خواهرام باردار بودن بی بی نشون نداده فقط آزمایش، میگم ش ...
نه اتفاقا آزمایش زودتر هم باشه بهتر نشون میده. تازه تو یه هفته پیش بی بی زدی الان بزنی معلوم میشه. به جای تو بودم همین الان میرفتم نزدیک ترین داروخانه بی بی چک میخریدم میزدم
خیلی شاید ده روز من پریودام هر سی سه روزه ولی اسن دفعه خیلی زیاد شده ولی من یک ماه پیش اورژانسی خوردم ولی بعد سه هفته دوباره نزدیکی داشتم انقدر کمر درد شدید دارم ک همش میگم الانه ک پریود شم