2777
2789
عنوان

در حال اقدام

145 بازدید | 17 پست

سلام خوبید خانمها من 12 ساله باردار نشدم، یه مدته دوماه میرم دکتر، من 9 روزه عقب انداختم تو سیکلم که روزه تخمک گزاری بوده یه روز نزدیکی داشتم و نشونه های تخمک گزاری ترشح که اصلا نداشتم چندسال رو همون شبا داشتم، البته تحت نظر دکتر برای من دارو و اورلوژ هم برای همسرم دارو نوشت، البته فرتی بیوتیک هم داده که ماله فعال کردن تخمکهاست فکر کنم تاثیر اونه، البته چندروز پیشا بی بی زدم منفی شد نمیدونم بازم صبر کنم یا برم دکتر، البته علائم بارداری ندارم اصلا، البته من ذخیره تخمدانم پایینه، امروزم یکم ت ر ش ح سفیده داشتم نمیدونم میتونه از علائم بارداری باشه یا نه

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشونه مهم نیس آز مایش بده یا بی بی چک بزنم

ع ی ک بی بی یه هفته پیش زدم منفی بود، آخه من خواهرام باردار بودن بی بی نشون نداده فقط آزمایش، میگم شاید آزمایش الان زوده

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
یه بار بی بی چک بزن. آزمایشم بده. انشاالله که بارداری

ممنون عزی م یه چند روز دیگه صبر میکنم و میزنم توکل بخدا، دعام کنید لطفا

ع ی ک بی بی یه هفته پیش زدم منفی بود، آخه من خواهرام باردار بودن بی بی نشون نداده فقط آزمایش، میگم ش ...

نه اتفاقا آزمایش زودتر هم باشه بهتر نشون میده. تازه تو یه هفته پیش بی بی زدی الان بزنی معلوم میشه. به جای تو بودم همین الان میرفتم نزدیک ترین داروخانه بی بی چک میخریدم میزدم

من پریودم عقب افتاده ولی بیبی چک منفیه

عزیزم الهی که باردار باشی، چندساله اقدامی

چند روز عقب افتاده؟

من 18 اردیبهشت عزیزم پریود شدم تا 5 روز، 19 روزم پاکم، چون هرلایف تو تقویم زده 9 روز عقب افتاده

چند روز عقب افتاده؟

خیلی شاید ده روز من پریودام هر سی سه روزه ولی اسن دفعه خیلی زیاد شده ولی من یک ماه پیش اورژانسی خوردم ولی بعد سه هفته دوباره نزدیکی داشتم  انقدر کمر درد شدید دارم ک همش میگم الانه ک پریود شم 

من مشکلی ندارم یک دختر دارم نازخ ایو دی رو بزداشتم ولی الان شوهرم مسافرته ممکنه یک ماه نبینمش 

خدا حفظش کنه براتون الهی، هرچی خیره همون بشه عزیزم، سفرشون بی خطر

خیلی شاید ده روز من پریودام هر سی سه روزه ولی اسن دفعه خیلی زیاد شده ولی من یک ماه پیش اورژانسی خورد ...

بازم صبر کنید و چند روز بی بی بزنید عزیزم