2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا خصوصی برات توضیح بدم اینجا نی نی یارا میترکونن 

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

پروفیت رو چند کردید؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بیشتر سودش واسه کساییه که اولش عضو میشن مثل بورس یهو یه جایی میره بالا طرف میره توش بعد یهو میاد پایین سودش میمونه واسه عصوای اول و ضررش واسه اونایی که مراحل اخر رفتن والا ارزش نداره بزنی صفحه گوشیو داعون کنی که ایا پولی بیاد یا نیاد

بعدم اینایی که لینک میفرستن اینا با عضو کردن شما ،شما رو زیر مجموعه خودشون میکنن و امتیاز واسه خودشونه

خب چیه مگه هم اونا ی امتیازی میگیرن هم ی نفر دیگه شروع میکنه شما چرا بهتون بر میخوره 

به ما برنخورده حداقل از سادگی کسی سواستفاده نکنین جریانو بهش بگید از اول

نه اینکه مثلا در حقش دارید خوبی میکنیدو واسش لینک میفرستید

بعدم مگه من اصلا تو رو ریپلایی زدم که بهت برخورده حتما داری سواستفاده میکنی از نااگاهی افراد که بهت برخورده دیگه

به ما برنخورده حداقل از سادگی کسی سواستفاده نکنین جریانو بهش بگید از اول نه اینکه مثلا در حقش دارید ...

من به کسی لینک ندادم 

لینک چیزیم نیست که اسمشو کذاشتی سو استفاده همچین میگی چریانو بهش بگید انگار دارن پول بقیرو میخورن