2777
2789
بله من دو سه تا خوردم توی یکهفته عالی بود

واقعااااا

عزیزم روزی یکی خوردی؟

با غذا خوردی؟

آخه روش نوشته همراه با غذا دوعدد خورده شود

دوتا زیاده

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خونریزی نداشتم ولی درحدی بودم که گفتن باید عمل شی.نه با غرا نخوردم فکر کنم عصرا میخوردم با ...

روزی یکی درسته؟

ممنونم که جواب دادی❤️

فکر کنم دو روزی یکی میخوردم.دقیق یادم نیست فقط میتونم بگم این قرص معجزه کرد امیدوارم برای سماهم هم ...

فداتشم

ممنونم ازت

فکر کنم دو روزی یکی میخوردم.دقیق یادم نیست فقط میتونم بگم این قرص معجزه کرد امیدوارم برای سماهم هم ...

سلام عزیزم صبحت بخیر

میگم شما هم با خوردن قرص روهمورین گلاب بروتون اسهال میگرفتید؟

سلام عزیزم صبحت بخیرمیگم شما هم با خوردن قرص روهمورین گلاب بروتون اسهال میگرفتید؟

اسی شما قرص و خوردی بهتر شدی ؟ لطفا اگه پیامم میبینی جواب بده ...شما خوردی اسهال شدی بعد قطع کردی یا نه ؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شما قرص و مصرف کردین؟چطور بود؟

سلام عزیزم واسه چه موردی ؟ من واقعیت چون اکثرا یبوستم گفتم اگه یبوستش برطرف شده منم بخورم که جواب ندادن متاسفانه ،این بود که کلا نخریدمش ...اینو دکتر داروخونه گفت بخر هم واسه همورویید خوبه هم یبوست ولی من ترسیدم ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلام عزیزم واسه چه موردی ؟ من واقعیت چون اکثرا یبوستم گفتم اگه یبوستش برطرف شده منم بخورم که جواب ند ...

من رابطه داشتم که بواسیر گرفتم رفتم دکتر گفتن همروئید ترومبزه هستش ینی بواسیر ک داخلش خون جمع شده

دکترم رفتم فایده ای نداشت

درباره این قرص تحقیق کردم چون گیاهی و عوارض نداره گفتم امتحانش کنم،الان من ی بسته استفاده کردم

خون داخل بواسیرم رفته و کمی کوچیکتر شده

من یبوست ندارم ولی میخام فقط برامدگی از بین بره

ولی درکنار این قرص الو و آب زیاد میخورم

ولی قرصش ملین هست و به یبوست کمک میکنه

کلا برای درمان بواسیر کمک میکنه بهتر بشی

برای من عوارض اسهال نداشت

شکمم روون کاررمیکنه نمیدونم بخاطر قرصه یا آب و..

ولی درکل امتحانش ضرر نداره

من رابطه داشتم که بواسیر گرفتم رفتم دکتر گفتن همروئید ترومبزه هستش ینی بواسیر ک داخلش خون جمع شدهدکت ...

تاپیکات و دیدم در این مورد ،کلا سعی کن پماد هم میزنی همیشگی نباشه خودش باعث عفونت التهاب میشه، این قرصم همینطور .