بچه ها این روزا مهمترین چیزی که باعث میشه مردها جرات نکنن زن ها رو اذیت کنن و مجبور باشن احترام بذارن شغل و درآمد هست، هرچقد کم ولی باید باشه،خانم ها باید استقلال مالی داشته باشن
بچه ها این روزا مهمترین چیزی که باعث میشه مردها جرات نکنن زن ها رو اذیت کنن و مجبور باشن احترام بذار ...
اونوقت چجوری
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من الان جای شما و بقیه نیستم ولی اینو میدونم که هرکس از ته دلش بخواد و تلاش کنه راهشو پیدا میکنه، خواهر منم تو شرایط خییلی بدی بود، شوهرش روانی بود، با یه دختر کوچولو تصمیم گرفت زندگی جدید بسازه، بدون هیچ کمکی بخدا همه کار کرد، کار براش عار نبود، کافیه بخواید
من الان جای شما و بقیه نیستم ولی اینو میدونم که هرکس از ته دلش بخواد و تلاش کنه راهشو پیدا میکنه، خو ...
منم کاربرام عارنیست هم کاران ازدستم برمیومدارایشگری تزریقات ....ولی این عوضی نذاشت برم الان هم اگه بذاره هم نمیتونم برم چون مریضم کرده
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چیکار دارین زبون بسته هارو آخه مگه از اونام مظلوم تر آدمی هست 😂😂
ر ی د م روزبونشون
منم کاربرام عارنیست هم کاران ازدستم برمیومدارایشگری تزریقات ....ولی این عوضی نذاشت برم الان هم اگه ب ...
وای چقد شبیه خواهر منی، اونم تو همین شرایط بود، انقدر مردک عوضط اذیت خودشو بچه میکرد که خواهرم مریض شد، هم روحی هم جسمی، ولی باور کن میتونی خودتو نجات بدی، الان دنیا فرق کرده کارهای آنلاین یادبگیر با همین گوشی میشه کار کرد، البته با فکر باید جلو رفت، مثلا همین بازی همستر که الان خیلی ترند شده، فقط با کلیک هس هیچ سرمایه ای نمیخواد، دنیا داره به سمت این چیزا میره
چقد از طرز حرف زدنتون خوشم اومد چقد دلتون بزرگه..من خودمم وقتایی ک شوهرم ناخاسته اذیتم میکنه همش نفر ...
البته این نظر لطف شماست راستشو بخواین من از شدت ناراحتی این بنده خداها که بهشون ظلم شده مجبور به نفرین هم شدم فقط بعداز دعا برای هدایتشون نفرینشون کردم نفرینم هم جوری بود که اگه قابل هدایت نیستن نابود بشن تا بیشتر ازاین غرق گناهو ظلم نشن شاید هم خودشون و البته اونایی که بهشون ظلم شده نجات پیدا کنن شماهم اگه واقعا مشکلاتی دارید باهمسرتون اول تلاش کنید با صحبت کردن و دنبال راه حل گشتن حلش کنید اگه واقعا نشد دعا کنید خداهرجور که میتونه و هرحور خیرو صلاحتونه نجاتتون بده واگه واقعا ظالمو قابل هدایت نیست خدا خودش شرشو ازسر شماکم کنه یا اگه بازم نشد خدا اون ظالمو نیستو نابود بکنه