2777
2789
عنوان

لیزر یا وکس

47 بازدید | 10 پست

برای موهای بیکینی ۵ جلسه لیزر رفتم فقط رشد موهام کند شده بود و نازک دیک نرفتم ک مدارم ژیلت زدم تا زخیم شد دوباره 

کیا وکس کردن راضی بودن؟؟؟؟

از پاهام و زیر بغلم بیشتر 

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن پوست رو تیره میکنه چون ژل استفاده نمیشه  تیتانیوم میرفتم پوستم فوق العاده حساسه

جدی؟

من حالا میخواستم برم کندلا قبلا تیتانیوم رفتم اصلا فایده نداشت.اگه پوستت حساسه وکس نکن جوش میزنه

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
جدی؟ من حالا میخواستم برم کندلا قبلا تیتانیوم رفتم اصلا فایده نداشت.اگه پوستت حساسه وکس نکن جوش میز ...

شنیدم منم ک ممکنه بسوزه پوست 

اره بابا خیلی حساسه ژیلت میزنم دون دون قرمز میشه دیشب صورتم رو اصلاح کردم هنوز قرمزه همش دارم ترمیم کننده میزنم. ژیناژن زدم ان ان زدم تت یکمی بهتر شده

😇

شنیدم منم ک ممکنه بسوزه پوست  اره بابا خیلی حساسه ژیلت میزنم دون دون قرمز میشه دیشب صورتم رو ا ...

وای چه حساسه پوستت .وکس خیلی درد داره گاهی پوست هم باهاش کنده میشه😬تجربشو داشتم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
وای چه حساسه پوستت .وکس خیلی درد داره گاهی پوست هم باهاش کنده میشه😬تجربشو داشتم

خیلییی افتضاحه پوستم بدنمم همینقدر ضعیفه کافیه یکی مریض باشه رد بشم از بغلش

اخ اخ 

خسته شدم از موهای بیکینی پس چیکار کنم

لیرز هم میرفتم تانیم ساعت بعدش مثل لبو بودم

😇

خیلییی افتضاحه پوستم بدنمم همینقدر ضعیفه کافیه یکی مریض باشه رد بشم از بغلش اخ اخ  خسته شدم ا ...

میخوای یه مدتی از نوره استفاده کن ضرر نده.میگن خیلی خواصیت داره .نی نی سایتیا تعریفشو میکردن

میخوای یه مدتی از نوره استفاده کن ضرر نده.میگن خیلی خواصیت داره .نی نی سایتیا تعریفشو میکردن

دارم گلم استفاده هم کردم نوره زرنیخ دار 

ولیی اونطوری ک میخوام شیو نمیکنه متاهلم دوست دارم کاملا شیو بشه

😇